Prijava

не мора да значи, можда буде потпуно затворено и смор а можда буде прштало не можеш да кажеш.

Ono, ko da je treći ishod moguć.

mogu da bombarduju Beograd pa ovi naši budu imali 164 dana žalosti

не знам за трећи знам за ова два.

Bombardovanje beograda je uvujek opcija.

Nek zovne brata Pantelu da se ne sikiram ko će da izmoli sedam očenaša i

свакако да би најбоље било позвати у репрезентацију предрага луку, циганина по рођењу, љубимца неонациста и гробара по опредељењу. он ће, као и сваки циганин, жељан признања окрутне и према циганима никако наклоне околине желети да се докаже и коначно добије признање громким скандирањем ЂАПЕ СРБИНЕ ОООО ПЕЂА СР БИ НЕ! те текма у загребу буде његов рајт оф пасиџ за приступање редовима небеског народа. наиме верујем да ће од силне жеље да вукајлијаши редом носе његову слику на аватарима а народ качи слике поред иконе једногласно кличући "какав љуба аличић, ово је најлепши циган! ма шта циган, СРБИН!" скалпирати пола тима и стручног штаба хрвацке репрезентације, бацити бомбу у гротло усташких навијача, посрати се по павелићевој слици и обрисати дупе државном заставом републике хрватске. на сред максимира. домаћински

а србљи: ОООоооОоо ЂАПЕ ЛУКА СТЕРА ВАМ ДО КУКА ООооооооООО ЂАПЕ СРБИНЕ ОООООО САМО ЈЕ БИ СР БИ НЕ

Пантела кад би играо било би тад крви, овако њааах. Сви ми делују као пелинци. Али би најжешћа сцена била кад би цео Максимир звиждао нашу химну и Миха се изнервира, скине шуљу а оно на бицепсу истетовиран Ратко Младић како кења по Готовини, онда утрчи у терен и Луку Модрича звекне бобаном по лобањи. Дође до општег расула, кроасани са трибина улете на терен и у том тренутку се изнад Максимира створе три хеликоптера а у њима Говедарица, Бата Мирковић и Ђуло Мештер ( не знам што ал стварно би била фора да се он појави лоло ). Спусте из хеликоптера двадесетак конопца, ови наши се попну, вину се у ваздух, а Хаџић из неке планинчине у којој се крије пошаље оне мисили ракете из Вормса на Максимир и побије гамад. Док тела кроасана лете у ваздух, са разгласа из хеликотера пичи " Ђуришићу млад мајоре".

Е курац сад прочитао на википедији да Хаџића уапсили, бедара.

ЂУЛО МЕШТЕР хахахахаха

Ђуло Мештер да пукне Ћорлуку у плућо

ахахахахахахха који постови1!!!!!!1

Trebalo bi specijalno za ovu priliku reanimirati Savu Miloševića, Mladena Krstajića, Mateju Kežmana, zvati Konobara, Slavoljuba Đorđevića (mora neko da polomi noge vatrenima) i naravno Alberta Nađa.

I neizostavni Vujadin Boškov u udbaškom bež kaputu :)

И на крају се појаве Моша и Тирке са оном дебелом и оном мршавом курвом и пимпују јајо уз "само мало", Мима Караџић се нешто дере а на екрану да иду кредитс. То је оно, да би људи искључили тв и отишли на улице да славе.

А у Бегеју, генерал Периша да изведе почетни ударац... Удар... Топовски удар.. Манџукићу у главу.

ZOVITE UROŠA MIŠIĆA DA ŠTIMCU ODRADI JEDNU STOMATOLOŠKU INTERVENCIJU TIPA BAKLJA U USNU DUPLJU.

I Prelića, dašta, da baci Modrića niz stepenice.

Ма шта ће Урош Мишић! Пошибаће се Михајловић са Штимцем. Већа је вероватноћа да се њих двојица пошибају него било која два играча Србије и Хрватске (нпр. Ивановић и Модрић).

Ako se potuku Štimac i Miha ono će za mene da bude parada jedenja kroasana.

а врх српске православне цркве у ложи скандира:

ВАТИКАН-СКЕ ПИ-ЧКЕ ЏЏ ЏЏ Џ ВАТИКАН-СКЕ ПИ-ЧКЕ ЏЏ ЏЏ Џ ИРИНЕЈ НА БУБЊУ ЏЏ ЏЏ Џ

а поред њих миша тумбас уринира по публици која седи испод ложе.