Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. Meni već unapred žao pomalo onih njihovih komentatora. Toliko se smore kada ih jebemo u bilo kom sportu, da je to nešto strašno.

2. Nisam se ložio da imamo šanse.
    Nadu mi je podgrejao njihov neumereni optimizam, pretnje, pljuvanje Srba, Srbije i sl. Psihlozi bi rekli da je u pitanju strah, pa kontam ako nas se već toliko plaše, možda ipak imamo neke šanse.

3. JA DA SE PLAŠIM VILOTIĆA, JE LI?

4. NORMALNO DA SE PLAŠE KAD U NAMA TEČE KRV SLAVNIH WITEZOVA LAZARA I MILOŠA KOSOVO JE SRCE SRBIJE

5. Nadu mi je podgrejao njihov neumereni optimizam, pretnje, pljuvanje Srba, Srbije i sl.

Potpisujem. Isti trip imam.

6. Ниједног тренутка не сумњам у убедљиву победу. Као што ни тренутка нећу сумњати да ће нас Шкотска разбити.

7. ДО ДАНА ПРЕД ТЕКМУ СВИ НЕКИ УЛТРА СРБЕНДСКИ АВАТАР ЕВЕНТУАЛНО ОПЛЕМЕЊЕН НЕКИМ МОТИВОМ ЈЕБАЊА КРОАСАНА. АКО СЕ СЛАЖЕТЕ.

8. JA ĆU OVAJ TVOJ JEBI ROZGU LOLOLO

9. ТО СИНИША МАЂИЈО!

10. ЈЕБИ УСТАШЕ!
    МИ СВИ ИЗ РАЗРЕДА СТАВЉАМО ЦЕНЕРА НА СРБИЈУ, ЗНАЧИ УКУПНИ ДОБИТАК ИЉАДАРКА АКО ПРОЂЕМО. И ОБРЋЕМО ЧИТАВОЈ КАФАНИ ТУРУ!
    СРБИЈААААААААА

11. OTOPOLE OTOPOLE PA DO RAVNE GORE....

12. Cak i ka koji nisam
    Menjao avatar pa mi dodje da promenim. Jel bi mogo neko da mi odradi moj avatar i da doda neki komentar u stilu jebacemo ustase, ima da ih jebem u zenicu oka njihovog i slicno?Unapred zahvalan

13. Свиђа ми се што је позвао Митровића, мали је пргав. Биће срања на терену, волео бих да он буде нови Бата.

14. да, баш би му легла шајкача и рецимо нека тетоважа или коментар. нек ти уради неко у фотошопу.

едит: до јаја што можда иде митар, треба нам дивљака. можда бих чак и почео с њим.

15. Jos bolja ideja to sa sajkacom i tetovazom i dole neki komentar.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.