Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. KARRRRRRRRRAJ KURVUUUUUU

2. aj proгnoziramo taчan rezultat i сtrelce:

1:1 ili 2:1 za Hrвatsku

Марио Манџукић za Hrвatsku

Филип Ђорђевић за Србију

Ипак су они тренутно бољи и уигранији, али опет и тај Српски инат ће сигурно прорадити и неће се тако лако предати.

3. ПУНИ КРОАСАНЕ!!!!

4. БОЛИ МЕ КУРАЦ ШТО СУ БОЉИ.. БИЛИ СУ БОЉИ И 99'ТЕ, ТО ЈЕСТ БИЛИ СУ ТРЕЋИ НА СВИЈЕТ АЛИ СУ ИМ СЕ СМАЊИЛА МУДА КАД ЈЕ ДОШАО БАТИЦА И ЕКИПА!!! Е КАД СМО ИХ КАРАЛИ КАД СУ БИЛИ ТРЕЋИ НА СВИЈЕТ КАРАЋЕМО ИХ И САД!!!!

оООООООООООооо ЈЕБИ УСТАШЕЕЕ!!!!

5. И МОГУ ДА ТИ ПУШЕ БАТИЦЕ, БАТИЦЕ, БАТИЦЕ

6. Сутра у ово време Хрвати ће плакати због енормне количине српске курчевине у њиховим ''еј, ћао Аустроугарско, ћао Хитлеру, немојте се изувати'' рчевима.

7. 0:1, Kolarov iz slobodnjaka. Zatim trči ka tribini punoj dečkih i vadi kelerabu iz gaća pa ih gađa.

JEBI ustaše!

8. TAMO DALEKOOOOOOOO DALEKO OD MORAAAAAAAAAAAAA

9. 90' минут. Чакир је продужио текму за 3 минута. Слободњак за нас са око 25 метара. Идеално за брата Колару. Шутира... статива, лопта се одбија до Стринића који не реагује како треба, лопта погађа случајно Раћу у главу и улази у гол. 0-1... Чувамо лопту 2 минута, на стадиону мук, гађају нас молотовљевим коктелима, идемо на свецко.

10. ИИИИИИИИИИИДЕЕЕЕЕМОООООО БАТИЦЕЕЕЕ МАЂИИИИЈОООООООООО
    http://www.youtube.com/watch?v=FSATxQtqhm8

11. АЈМО НАПАД НА ЖАРГОНАУТ!

12. Iz dvojke u dvojku, jer su oni naloženi a mi smo govna u takvim situacijama!

13. JE-BI RA-ĆO GLUPE USTAŠE
    GLUPE USTAŠE
    GLUPE USTAŠE
    JE-BI RA-ĆO GLUPE USTAŠE
    GLUPE USTAŠE
    GLUPE USTAŠE

14. USTANI BANE HRVATSKA TE ZOVE!

15. prekid u 16. minutu drugog poluvremena zbog tuče i paljevine na tribinama, epilog 3:0 za Srbiju i izbacivanje hrvatske iz svih takmičenja pet godina...

16. И даље идемо ми и Македонци але алееее

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.