Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ali zato šire jugonostalgičnost lolo
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/korak-blize-regionalnoj-ligi-120976.html
Гонзо, реагуј! :Д
Zašto niko neće da jebemo Skote? :(
Veverice druže, prijatelju, brate naše sportsko novinarstvo (prvenstveno deo koji prati fudbal) je u teškom raspadu.
Ма знам брале, ево данас гледам бојкотовали Михајловића. Па сине, ишамарај га питањима да не може 15 дана себи да дође, ид у пизду материну.
Ал не, боље ми да напишемо да смо у Крушевцу били дивљаци, а то што нам Хрвати скандирају нема вазе...
ЈЕБИ ШКОТЕ! ЈЕБИ МАРЕЈА! ЗАВУЦИ ИМ БАЛКАНСКУ КИТУ У СРЕД ГРАДА НОВОГ САДА!!!!
ЈЕБЕМ МАЈКЕ НАШИМ (НЕ)СПОРТСКИМ НОВИНАРИМА!
НИКО, АЛИ ЈЕБЕНО НИКО НЕ ПИШЕ О ОНОМ "УБИ СРБИНА"
Не сери.
Šta ne seri čovekje u pravu maximalno. Videćeš kad mi u Bg budemo pevali ubi zakolji koliko ćemo kaznu novčanu da popijemo i diskvalifikacije neke nešto bez publike i to... Dan pred utakmicu na trgu njihovom nas ''kolju'' i nikom ništa. Da se to ovde desilo mislim da bi nas i bombardovali domraka...
Ja čuo da je Mihajlović podmladio tim samo da bi hrvatima rek'o AKO ODIGRATE CELU TEKMU S MOJIM MLADIĆIMA NAPUNIĆEMO VAS GLAVIĆIMA zato su se oni onako usrali.
NAPRED MLADIĆI, NAPUNITE SKOTE S GLAVIĆI!!!
Пева са и на утакмицама са левим противницима "ко не скаче тај је Шиптар/Хрват", "Убиј, закољи да _______ не постоји" и остало, па ником ништа. Тако да немојте да пените без разлога и бацате ту бљутаву "да смо ми тако нешто урадили, сад би нам довели Ангелу Меркел да нас јебе у чмар и у пичку."
Pa da, peva se, i to košta od 50 000 do 200 000 kako kad. I poneka utakmica bez navijača...
Vala baš. I ne znam koji kuarc se bunimo kad isti kurac radimo.
JEBI ŠKOTA KROZ KILTA I PJEVAJ KAKO JE ŠKOTSKA SRCE ENGLESKE!
Пева се Стеване, али ја не правим проблем око тог певања, него око новинара. Кад ми певамо, наши новинари нам јебу кеву, кад други нама певају, наши новинари ћуте као пичке.
ЂЕЈЕ ТУ ЛОГ'КА?!
Ево ти, и то на Б92.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=22&nav_id=697568
Atmosfera na "Maksimiru" proključala je kada su igrači izašli na teren, a prvi 'incident' desio se kada su domaći iz sve snage zviždali srpskoj himni. Nakon toga, serverni deo stadiona izgovarao je "Ubij...", dok je ostatak stadiona odgovarao "Srbina".
15.15 Policija privela navijače koji su uzvikivali nacionalističke parole
Jake policijske snage na Trgu bana Jelačića opkolile su grupu izgrednika i priveli su dvadesetak agresivnih i glasnih navijača koji su uzvikivali nacionalističke parole.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=23&nav_id=697974
"U 10. minutu deo navijača na severnoj tribini skandira "Ubij, ubij", a deo istočne tribine odgovara – "Srbina" i tako nekoliko puta. U 22. minutu stadion skandira "Za dom spremni", u 23. minutu stadion skandira "Ubij, ubij Srbina"".
Navijači Hajduka, Dinama i drugih klubova smešteni na južnoj tribini, nekoliko puta su skandirali "HNS peri, nogomet ste sjali!", ali bez većeg efekta, jer ih je ostatak stadiona zaglušio navijanjem. U 41. minutu navijači s južne tribine skandiraju "Za dom", a deo istočne tribine odgovara "Spremni".
Takođe, kako se navodi, u 42. minutu stadion skandira "Da sam Srbin, ubio bih se", u 59. minutu manji deo navijača na istočnoj tribini skandira "Srbe na vrbe", što ostatak stadiona ne prihvata.
U 62. minutu na sredini istočne tribine je zapaljena jedna baklja, čiji je plamen zahvatio i jedan transparent. Ceo stadion poslao je poruku počiniocu skandirajući "Glupane, glupane".
Tokom utakmice, navoodi HHO, navijači na celom stadionu više puta skakuću, skandirajući "Ko ne skače pravoslavac je, hej, hej, hej".
U 90. minutu "duhoviti" hrvatski navijači skandiraju treneru reprezentacije Srbije Siniši Mihajloviću - "Siniša, ustašo, Siniša, ustašo", navodi HHO i ističe da su hrvatski mediji ovaj put preneli sadržaje nekorektnog navijanja na stadionu i osudili takvo ponašanje.
И шта би ти више? Желиш ли да се пише 10 дана о томе и да новинари започну већ сад планирање реванша?
Drogirani, mislim da skrećeš sa teme, a ona je PAMPRČENJE SKOTA USRED NOVOG SADA
TRI METERA I JOŠ TRI
ŠKOTE SUKNJU PODIGNI
A ČARAPE SKIDAJ DOLE
TAKO SRBI VOOOLEEEE
Шта је то, Стеване? Млака реакција. Хоћемо наслове:
Е, баш то...
КАРАЋЕМО ШКОЦКОА!
DIGNI SUKNJU DA TE GUZE!!!!
JEBI MAREJAAAAAAAAAAA!!!
VRATI ŠKOTSKU SVETU ŠVEDSKU PRAPOSTOBINU ŠVEĐANINU DEČKU!