Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
BIĆE GLAZGOV SRCE IRSKE!!!
ЈЕБИ МИХО МЕЛА ГИБСОНА, МЕЛА ГИБСОНА, МЕЛА ГИБСОНА!!!
Braćo, Škotovi, junaci!!!
Nećemo ustuknuti pred ovom balkanskom gamadi. Iako se služe podlim trikovima kao što je odigravanje utakmice u ravnici ( U RAVNICI EJ! A, ZNAJU KAKO RAVNICA GORŠTAKA ČINI DEZORJENTISANIM...) NATRPAĆEMO DO VRHA NJIHOVU KANTU OD REPREZENTACIJE!!!
Ispod kilta nemojte da nosite donji veš, kako bi mogli što prije da isučemo palamare kako bi glupe balkanjerose što efikasnije karali u booljoo. Naći ćemo se u centru Novog Sada, a javim vam gdje je to čim ga nađem. Ravno sve u pičku materinu..
Znak raspoznavanja će biti zeleni karinirani kilt i meklaud jakna. Ja sam onaj sa kiltom do peta. ( Da mi je kilt do koljena, virilo bi previše.)
HAJDE, HAJDE, SVIRAJ GAJDE!
Jebiga Stevane, kad mogu za Kruševac i gluposti naših navijača da smaraju po dva meseca, mogu i ovome da posvete malo više pažnje.
Elem, JEBI ŠKOCKE USTAŠKE KURVE!!1
Zato što je zvaršilo kazna i govnima.
Ne bi se toliko pisao o kruševcu da englezi nisu smarali.A i sad smaraju
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/crnogorci-nece-se-ponoviti-krusevac-120956.html
Jebiga Stevane, kad mogu za Kruševac i gluposti naših navijača da smaraju po dva meseca, mogu i ovome da posvete malo više pažnje.
"Мало више пажње". Ово ми није јасно, реци шта би конкретно волео, нацртај ми. У Крушевцу су се макљали играчи, а у Загребу се десило оно што се дешава на свим утакмицама кад играју Србија и Хрватска. Како (односно, ако) буде растао број људи који ће да кулирају такве повике, тако ће доћи до неке нормалне атмосфере. Не заносим се да је тако нешто још увек реално, али ово може само да погорша ствари.
ЈЕБИ ДАРЕНА ФЛЕЧЕРА!
МРЗИМ СЕЛТИК И ТОРЦИДУ МРЗИМ ТЕБЕ ДАРЕЕЕНЕЕЕ!
АЈ ДА ХЕЈТУЈЕМО ДЕФКЕ КОМАД1389!!2
Šmrc :(
ne vjerujem, netko je ovo stvarno poslušao.....šmrc, šmrc, šmrc.....
Taj koji je to poslušao je "suvi genije"...
Вига Дог оће дутеши Комад. Хе хе, Доже, јеси враголан. :)
Дог утешитељ...
ЈЕБИ ШКОТЕ НЕ ВАААДИИИИ!
ЈЕБИ ЕНГЛЕСКОААААА!! УААА ПИЗДЕ ОСТРВСКЕЕЕ!
НАПРЕД ДЕДОВИНО, ЈЕБО ТЕ МИЛО У ПРКНО ДА ТЕ ЈЕБО ГОНИ ГА У КУРАЦ И ВРАЋАЈ СЕ ТАМО ГДЕ ПРИПАДАШ АЛ ПРВО ЈЕБИ ГРОБНОГ АЛБИОНАА!
ЈЕБИ СЕПАРАТИСТИЧКА ГОМНА ЂОЂИЋУ ЂУНЂОЋУ ЋОРЧИЋИ И ЋИНЋОЋУ!
ЈЕБАЋЕМО ШКОЦКОА А БРАЋА МАКЕДОНАЦ ДОНЕЋЕ НАМ ШАНСУ ДА КАРАМО И БЕЛГИЈА И ДА КВАЛИФИКУЕМО СЕ НА ПРВЕНСТВО СА БРАЋОМ КРОАТИМА: ОПАЛА ГОРАН ПАНДЕВ ДАЈ НАМ НАДУ ПАНДЕВЕ СРБИНЕ!
Komad, sad ću ja da te lajkujem ako me razumeš, xe xe
Edit: JEBI ŠKOCKASTE!!!1
Edit 2: Komad, ovo nema nikakve veze sa tobom :)
ДАНАС БАЛКАН (ЈУ ГО СЛА ВИ ЈА) ЈЕБЕ БРИТАНСКО ОСТРВО И ЗЕМЉЕ БЕНЕЛУКСА МАЈКУ ИМ ИМПЕРАТОРСКУ КОЛОНИЈАЛИСТИЧКУ ЈЕБЕМО У ПИЧКУ!!!
ЦРНОГОРЦИ ЋЕ ДА КАРАЈУ ЕНГЛЕСКУ, ХРВАТИ ВЕЛСА, А МИ ШКОЦКОУ!
ДАНАС БАЛКАН ЈЕБЕ ОСТРВО ЗА СВЕ ПАРЕ!!!
БАЛКАНЕ, БАЛКАНЕ, БАЛКАНЕ МОЈ, БУДИ МИ СИЛАН И РАЗВАЛИ ИМ БУЉЕ ОСТРВСКЕ ИНЦЕСТОИДНЕ!!!
BALKANE BALKANE BALKANE MOJ БУДИ МИ ДИВАН И ДОБРО МИ СТОООЈ!
ГЕРЕТ БЕЈЛ ПЕНЕТРИРА КРОАСАНОААА.... МИХИНА ДИВЕРЗИЈА РАДИ....