Čovek je izbacio na teren bukvalno najbolji tim, mada se može diskotvati o Tošketu.
Једно око - коњ ћорав! Не можеш да убациш Тошкета који од 2010. није одиграо добру утакмицу у репрезентацији и увек је међу лошијима, а да ти клупу греје Тадић који је у одличној форми последњих пар година! У старту си хендикепиран. Тако је било и 2010. кад смо сви причали да је ок да нам игра Неша Милијаш па кад је против Гане збирно за 60 минута истрчао километар било је "претрчали нас црнци изгубисмо јебига".
Значи не можеш тако да радиш, зна се најбољи тим, нема шта да тупиш, нисмо Бразил или Немачка па да имамо пар милиона фудбалера да бирамо. Не може Дел Боске да стави Бускеца уместо Ћавија и као ок је и то, и Бускец је до јаја.
ЗВИЖДИ МИ НА ПЕНИСУ ДОК ГА ФАМЛАШ И ТИ И СВИ КОЈИ ДЕЛЕ ОВО МИШЉЕЊЕ.
ја сам вечерас текму гледао са 4 окорела цигана. и сваки је од њих је псовао сису цигањску у пичку свима коју звиждели. ЈЕБОТЕ играмо против јебених хрвата у сред београда и људи ладно звижде голману...
и кога уопште боли курац дал је хрвацка у питању или азербејџан, ако хоћемо да иамо нормалну репку, морамо и навијаче нормалне да имамо.
Jedno poluvreme je igrao Toške, drugo Tadić i obojica si bili na strani gde je Lovren.
Imao je i Tadić celo poluvreme pa mi se i nije nešto pokazao.
Moguće je da Tošić imao prednost jer je levak, pa ga staviš na desnu stranu što je svakako bolje za dribling jer je vamo štoper a ne spoljni bek, plus je to jako loš igrač i kiksara nevidjena..
мени је моменат вечери било сазнање да зоран сељобер тошић има 50 наступа за репрезентацију
педесет утакмица
педесет
за репрезентацију моје земље
ово ме депримира
добро, важно је да нисмо изгубили обе и да нисмо попушили кући од створења под називом хрвати
што се тиче шимунића, ја стварно не знам шта сте очекивали од усташке емиграције, још је и добар био. бацио бих га у неки избеглички камп да се играју крајишници
Јесте да он није тренер и није баш погодан за селекторско место, али он је СТРУЧНИ КОНСУЛТАНТ и самим тим је довољно СТРУЧАН. Дакле моћи ће лагано да утврди положај судије у односу на корнер заставицу, положај помоћног судије у односу на стативу, положај Бишевца у односу на клупу за резерве, положај Матића у односу на четвртог судију. Тежак је то посао и овакви мечеви носе притисак, тако да је судија исправно поступио. Хвала и вама што сте ме позвали, довиђења.
Једно око - коњ ћорав! Не можеш да убациш Тошкета који од 2010. није одиграо добру утакмицу у репрезентацији и увек је међу лошијима, а да ти клупу греје Тадић који је у одличној форми последњих пар година! У старту си хендикепиран. Тако је било и 2010. кад смо сви причали да је ок да нам игра Неша Милијаш па кад је против Гане збирно за 60 минута истрчао километар било је "претрчали нас црнци изгубисмо јебига".
Значи не можеш тако да радиш, зна се најбољи тим, нема шта да тупиш, нисмо Бразил или Немачка па да имамо пар милиона фудбалера да бирамо. Не може Дел Боске да стави Бускеца уместо Ћавија и као ок је и то, и Бускец је до јаја.
Слободан Сантрач је решење.
Da, koji ga kurac guraju kada ima jak ugovor u CSKA, ajda da treba da se proda, pa da razumem.
Јебо те бог, ово је на стадиону изгледало ужасно, ал на тв-у изгледа ко да ће јебену ногу да му откине.
МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ У ПИЧКУ БОЛЕСНУ БРЕ
http://www.dw.de/image/0,,15815758_404,00.jpg
- Ви нама Косово, ми вама Рехагела.
- Ево вам и Прешево, Бујановац и Медвеђа. ЈЕБАЋЕМО ЕУРОААА!
ЗВИЖДИ МИ НА ПЕНИСУ ДОК ГА ФАМЛАШ И ТИ И СВИ КОЈИ ДЕЛЕ ОВО МИШЉЕЊЕ.
ја сам вечерас текму гледао са 4 окорела цигана. и сваки је од њих је псовао сису цигањску у пичку свима коју звиждели. ЈЕБОТЕ играмо против јебених хрвата у сред београда и људи ладно звижде голману...
и кога уопште боли курац дал је хрвацка у питању или азербејџан, ако хоћемо да иамо нормалну репку, морамо и навијаче нормалне да имамо.
још једном - МРШ У КУРАЦ ГОМНА НЕДОСТОЈНА
Reko sam može se diskutovati pa da diskutujemo
Jedno poluvreme je igrao Toške, drugo Tadić i obojica si bili na strani gde je Lovren.
Imao je i Tadić celo poluvreme pa mi se i nije nešto pokazao.
Moguće je da Tošić imao prednost jer je levak, pa ga staviš na desnu stranu što je svakako bolje za dribling jer je vamo štoper a ne spoljni bek, plus je to jako loš igrač i kiksara nevidjena..
Treba zvat onog bajicu što je pomoćni trener Borusije, Srbin a Švabo.
Ово је добра идеја, најозбиљније.
Али не верујем да ће довести икога ко ће тражити потпуну слободу у раду, вероватно ће опет неког послушног Пижона, Миху...
Ја типујем на малог Муриња или на Радована "три пакле дневно" Ћурчића.
мени је моменат вечери било сазнање да зоран сељобер тошић има 50 наступа за репрезентацију
педесет утакмица
педесет
за репрезентацију моје земље
ово ме депримира
добро, важно је да нисмо изгубили обе и да нисмо попушили кући од створења под називом хрвати
што се тиче шимунића, ја стварно не знам шта сте очекивали од усташке емиграције, још је и добар био. бацио бих га у неки избеглички камп да се играју крајишници
vama treba jedna buksnaa,previse ste uzbudjeni,ne valja
Da, kad sam video Lovrena na beku mislio sam da će biti jeban samo tako. Baš zbog toga bih Sulejmanija gurnuo tamo, koji bi ga motao kao nezdravog.
Ја типујем на малог Муриња или на Радована "три пакле дневно" Ћурчића.
Мене ни Пикси не би изненадио.
пикси је бог у јапану и боли га курац да се бламира са репрезентацијом. бар се надам да је толико нормалан
У ствари, ја бих ставио судију Караџића:
http://1.bp.blogspot.com/-TuKFZiARmic/UDn029yd41I/AAAAAAAADLM/2GIfUsrXMEU/s1600/Milan+Karadzic.jpg
Јесте да он није тренер и није баш погодан за селекторско место, али он је СТРУЧНИ КОНСУЛТАНТ и самим тим је довољно СТРУЧАН. Дакле моћи ће лагано да утврди положај судије у односу на корнер заставицу, положај помоћног судије у односу на стативу, положај Бишевца у односу на клупу за резерве, положај Матића у односу на четвртог судију. Тежак је то посао и овакви мечеви носе притисак, тако да је судија исправно поступио. Хвала и вама што сте ме позвали, довиђења.
па не би га страјнић џабе звао у сваку емисију.
за
хахахахах
Може и Пикси, па да прејебему целу генерацију са СП 1998, после оног меча са Холанђанима, за боље и нису, све треба да их замрзимо!
saće Albert Nađ kad mu Đura da otkaz
Samo što ja mislim da je u ovom trenutku Slovačka bolja reprezentacija od Češke, ako pričamo o fudbalu.
Željko Buvač se zove, i čovek je zauzet lol
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=13&nav_id=742309