Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. ја да могу некако исисати младост и снагу из касалице и вешовића и усисати их у пиксија урадио бих то чак и ако би цео процес морао ићи преко курчева

уметник
    http://www.youtube.com/watch?v=oaxcdUgHm74

2. AJ NE LUPAJTE JEBENE GLUPOSTI!!!

3. SLOVEN UVIJEK, HRVAT NIKAD!

4. Samo što ja mislim da je u ovom trenutku Slovačka bolja reprezentacija od Češke, ako pričamo o fudbalu.

Више онако свеукупно гледано, од распада ЧХ. Јебига, у мојој глави је Чешка и даље прејебена, иако знам да су сад поприлично танки, а Словачка екипа која ће повремено успети на неку фору да се провуче до великог такмичења и онда да испадне већ у групној фази.

Dvajt

ја да могу некако исисати младост и снагу из касалице и вешовића и усисати их у пиксија урадио бих то чак и ако би цео процес морао ићи преко курчева

уметник

Какав царски комплимент.

5. Брате Словакија је играла осмину финала 2010. године на СП, мало ли је? Чеси ни тол'ко.

6. komentar bvlge pobedio i objasnio stanje u nasem fudbalu vec desetak godina. ubedi coveka da su mu jedine opcije pantelic i jestrovic a dalje mu nece biti tesko da se opredeli za jednog od te dvojice

Prijatelju, ja sam uporedio njih dvojicu. A sto se mene tice, sa Maticem bi mi u centru igrao Deki Stankovic, sa 40 godina, jer je bogotac. E, posto on ne moze, onda umesto fejse moze Raca, jer je pozvan, a da je pozvao Kuzmanovica, Ljajica, pa i Ninkovica, sva trojica bi mi igrala pre Fejse. Jedan zadnji vezni, i pored njega stavi kreatora igre, ili zadnjeg veznog kao Matica koji zna da prenese loptu... Fejsi nije mesto u reprezentaciji, kao ni Stevanovicu, Radovanovicu, pa i Milivojevicu dok se ne dokaze preko, jer nije talenat kao Mitrovic, pa da mozes da ga guras...Bosko Jankovic bi mi takodje igrao prvu, ali ne moze, jbg, nije pozvan. Kolarov, slozicu se sa par ljudi, igra kao kurac u reprezentaciji, tj, niti smrdi, niti mirise. Centarsuta bez, sut svaki u koleno nekom od igraca ispred, i tako... A nema zamenu... Sve u svemu, imamo i bolju ekipu od ovoga, sa Ljajicem i jos par kvalitetnih izmena, i mislim da ako promenimo ovo govedo, da mozemo da napravimo nesto...mladi su, bice to fino..

7. Biće kurac fino, jebote, ti ko da si Mađar pa ne znaš kakva smo govna od naroda.
    Nije bilo fino ni kad smo imali zvjerove tipa Piksi, Savićević, Mijatović, a biće fino kad imamo ovu boraniju, kad imamo debila selektora i debile publiku?

8. Bice fino-oticemo na Evropsko. :) Dosta! Pod uslovom da ode Miha Pils lajt stvarno najbolje...

9. menijesamodosadno
    Стојковићу треба звиждати
    ЗВИЖДИ МИ НА ПЕНИСУ ДОК ГА ФАМЛАШ И ТИ И СВИ КОЈИ ДЕЛЕ ОВО МИШЉЕЊЕ.

Прочитај цео пост. Написао сам да му није требало звиждати против Хрвата.
    Ако неко сматра да му треба звиждати, нека му звижди, али против Хрватске никако.

Он је за Делије Мустафа и тако ће остати заувек, а ти можеш да га фамлаш сам себи од муке.

10. ООООООООООООООООООООООООООО ЈЕБИ УСТАШЕ ОООООООООООООО

11. БИЛО ЈЕ ПРЕЉЕПО НА ТЕКМИ ЗАДОВОЉАН САМ НАВИЈАЊЕМ И ПОЖРТВАНОШЋУ НАШЕГ ТИМА, ДЕБИЛИ СМО ШТО НЕ МОЖЕМО ДА ДАМО ГОЛ ИНАЧЕ И КАЗНА НОРМАЛНО СТИЖЕ, АЛИ ПРШТИ СВЕ МУШКИ ФУДБАЛ ДОБРО НАВИЈАЊЕ АТМОСФЕРА ЛЕПО

12. а сад стручна експертиза пошто су се страсти мало смириле.

матић откровење. перфекција. сигурни задњи везни који контролише све. активан и у нападу. смирен, не паничи, зна шта ради. изузетно. оцена 8,0 минимум. остаје непознаница зашто није играо у претходном периоду. пошто миха каже да није због оног разлога да му је реко да оће само ако је у првој постави. него ето као није га звао.

марковић океј. вихоран што би се рекло. легло би му мало теретане. добија на самопоуздању. биће још бољи за годину дана.

митар љубав нашег напаћеног рода, млади мајмун шабан којег обожавам. одличан шпиц јако добар вечерас.

бане сигуран, преузео одговорност капитена, стандардно добар.

коларић... коларић, коларић.. ко што сте приметили ту постоји нека блокада за србију. не знам.

ђурке добар.

тадић дрви мало шмекерише се превише, недовољно експлозиван. у суштини добар.

тошић и даље љути просек.

стојке добар.

невен исто у немачкој без грешке, овде углавном добар али подвуче му се кикс што није случај кад игра за милионере.

матија добар.

фејса. не знам. некако неприсутан.

раћа ок.

сулејмани добар. зна свој посао и улогу. биће то још боље.

13. Onaj je Miralemu nogu otkinuo u po Beograda.
    Kad to uzmeš u obzir - Hrvati su u plusu. Jebali su nas opet.

14. Mi smo ekipa za 1:0. Nemamo napadače za više, a imamo odbranu, po imenima najjaču, ali toliko loše ukomponovanu da imaju makar po 2 kiksa po tekmi. Rajevac treba ovima.

15. Стварно била лудачка атмосфера на стадиону, толико мржње одавно нисам осетио, одушевљен сам. Нисам морао да псујем никог, како кренем судији да осујем мајку милосну и Модрићу ону његову носату неко им је већ поред мене опсовао. Михајловић је направио потпуно нову, младу репрезентацију, што је морало кад тад да се уради, можда није урадио то на прави начин али ипак то поштујем, ипак током овог циклуса је ту нешто фаЉи(ло). Да није био толики идиот као што јесте да му играју Радовановић, Ален Стевановић, Шћепа, Томовић, све би вероватно било другачије. Немам ја ништа против ових играча, можда они за коју годину буду бољи од ових који су сад ту, али у том тренутку када су они играли било је бар по двојица бољих фудбалера на њиховим позицијама који нису играли. Иначе што се тиче дешавања на стадиону морам опет да похвалим количину мржње која је показана, поготово код старта Шимунића, оно је било неописиво, цео стадион урла, псује, удара столице, део навијача са запада и севера се спушта скроз до ограде да се што више приближи Шимунићу како би га погодили било чим, не знаш просто где пре да гледаш каква је лудница настала свуда... Са друге стране морам да се зачудим како су од 4 хрватских обележја која су била покупљена само два успели да запале иако су остала два покушавали па бар 10 минута. Хрвати направили незапаљиве заставе!

16. Нама је и Видара киксао, и Бишевац је киксао, кад срачунаш Суботић и Настасић најмање киксају, ал морају мање, што ја контам да је до уиграности. Не можеш сваку текму различити штоперски пар.

17. И оћу да кажем за Љајића и химну. Изгубили смо тог играча неповратно, јер и кад дође неће певати химну а онда ће му стока звиждати... Иста та стока која не зна текст химне. А Љајић би нам легао уместо Тошића/Тадића кааоо будали шамар. А већ га и терамо да носи крст на дресу па нам то није довољно.

18. Ајој. Мислио сам да нећу да се изложим око текме јер реално није ни било потребе... Ал курац. Како сам само слатко и гласно јебао мртву мајчицу судији, Шимунићу и коме год је требало...После сконтам да је кафана пуна жениних ученика и дјеце од колега с посла. Ко им јебе матер. Мрш сви! Пу!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.