Prijava

Црнокоса нема неке амбиције, да остану први до краја немају где да играју Суперлигу. Мислим да ће у другој полусезони продати битне играче и утакмице, једноставно им неће требати.

Kod Rondovića smo mi ispušili, bio na probi, a Šuška mu se samo zahvalio... eto ti sad

Jel njemu stavljaju slicice elesdija mesto sunke u sendvic?

Па биће изабран, предвиђају му чак можда и прву рунду. Крај прве или почетак друге.

Decko je rekao da se nada da ce igrati u NBA sledece godine. Ako on zaigra u NBA ligi sledece godine, dabogda mi crko komp istog dana kad on prvi put udje u igru

On sa njegovom odbranom ne može da igra NBA nikad, fizikalije tek nisu za NBA. Može par godina igranja EL pa onda da ode i da ima neku epizodnu ulogu.
Videćemo al meni je to nerealno. Mogu oni da ga odaberu i u prvoj rundi al teško da će taj tamo da se naigra.

Заиграли су и гори од њега тамо, а ако хоће што да се не опроба. Сезона или две тамо, ако напредује и ради стално, у најгорем случају се враћа у Европу и то у неки добар тим.

По ономе што сам ја до сад видео од њега, насличнији играч њему у НБА тренутно је Рубио, мада је чак и он у сваком сегменту игре (чак и шуту) бољи од Мицића.

Што је то толико невероватно, изабере га тим којем фали играч да попуне ростер и ето њега у НБА, додуше са једноцифреном минутажом, али опет...

Samo što je Rubio paklen defanzivac, igrao vrhunsku odbranu na EL nivou a ovaj igrao upitnu odbranu i na KLS nivou poršle godine a ove upitnu na ABA nivou.
Pa može on da ode ali smisla nema ako će da igra po minut i greje klupu. Svako može da ode u NBA, valja tamo i neku zapaženiju ulogu imati.
Bolje da se na Teodosića ugleda, najsličniji je njemu samo sa lošijom asistencijom od Teodosića, i nek pravi karijeru u Evropi gde realno može.

Cigan smrdljivi, ogavniji je i od Navara.

Zadnjih 15 sekundi sasvim dovoljno. Ciganstura.

A sto je Radenko Pilcevic napustio Crnokosu to nista? :(

Nista...YeahBatch ce izvrsiti samoubistvo...