Кошарка

1. Trenira za predstojeću sezonu u navlačenju konopca. Neki međedi iz Trebinja trenutno najjači, pa se to mora promijeniti.

2. Šalabajzere ne znam koliko ti je pametno da postuješ bilo šta posle Stevana. Crvić prijavljuje ljude modovima, pa ako mu se ne svidi neka reč prijaviće te pederčić.

3. Oho, ovdje je neki front otvoren. Nemoj mene miješati, Kurajberinjo, ne zanima me.

4. Хахахахах, немојте да говорите лоше о Џонијевим дефиницијама, јако је емотиван, као што видите.

5. Stevan plačipička i drukarica, mada ne izneađuje me jer mu je prvi nik bio Stiven, a svi znamo koje je seksualne orijentacije bio Stiven.

http://www.blogcdn.com/www.aoltv.com/media/2007/02/jackcoleman1.jpg

6. Изгуглао сам, пошто немам навику да гледам сапунице, јебига.

Steven Daniel Carrington1 is a fictional character on the American prime time soap opera Dynasty. Steven is noteworthy as one of the earliest gay main characters on American television.234 Despite identifying as homosexual, Steven has relationships with both women and men throughout the series.3

Овај јебо све редом, до јаја.

7. Nije uvek jeb'o, bio je i jeben.

8. A u principu slaže sa sa tobom u karakteru takođe jer je ljigavko.

9. Хахахахах, ти си баш то пратио

10. Naravno. Bolje nego da pratim ljude i prijavljujem ih modovima.

11. I kako tekst ove pesme ide

Stivena spopadnu džmarci
    kad se nađe uz muškarci

12. хахахахахах

"кме кме, још једном ми негативно прокоментариши дефиницију и прогонићу те својим курсаџијским хумором по читавом форуму, све док ти моја луцидна комбинација слике и пошалице ко ракчина не захвати центар за дисање кме кмееееее" Ја сам курајбер

13. Гледам овај линк и нешто се мислим: Како то да је најбоља риба у серији Семи Џо (Хедер Локлир) најмање јебана. РедитељЕ, 'де ће ти душа? Гре'ота за оно време.

Trenira za predstojeću sezonu u navlačenju konopca. Neki međedi iz Trebinja trenutno najjači, pa se to mora promijeniti.

Ја њега не разумем. Могао је да игра било где у Европи, мога је да дође у Звезду, чак га је и Реал тражио, а он тренира индивидуално.

14. Možda trenira za svetsko prvenstvo u pecanju.

15. Prvi deo je bolji, drugi je malo smorio.

16. http://instagram.com/p/ip8gBUTSon/

Koji je bog ovaj Durant jebogaćaća, vidbudale

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.