Бeoсонoг 2013

1. NISAM GLEDO! HA!

2. Зашто је толико вас гледало ово кад још није дошло доба да БМК буде у конкуренцији? И шта с тим сисама, прво - као да је сиса нешто ретко, не разумем је л' сиса те Мирне толико посебна, а друго - на Евровизију треба слати мушкараче или фићфириће, јер је то геј фестивал за геј људе.

А замислите Бају, направио би 5 пута већи шок од Лордија, то би била прекретница.

3. Sećam se kad je Eurosong bio u Beogradu. Pošto živim kod Arene, izašli žena i ja sa bebom da se prošetamo kroz gužvu. Kad prođe pored nas jedan Šveđanin trandža u flamenko haljini i sa nekom drečećom perikom, a imalo ga bar 2,08 i to bez štikli. Reko, ajmo kući, ovaj ako me pojuri, neću moći da se spasem, ima da me obeščasti pred rođenom kućom.

4. Kad bih baš morao da biram da li da me ubiju ili da to gledam, valjda bih gledao.

5. Sve pesme su bezveze bile, tekstovi užasni, scenografija, sve... A i njih 3 - jedna kao đavo, druga anđeo, a treća nesnađena devojka koja i bi, a i ne bi... mislim, moglo je to maaaalo originalnije.

6. čula sam pobjedničku.
    o-č-a-j.

7. ал реално сара се креће јебе маму. и таман свака има да понуди нешто. кењате, није толко трагично. није да умем нешто да проценим ал мирна би требала боље да отпева јел да.

8. mirna je zapravo raspad, ne znam kako je naprave onakvu na teveu

9. pa možda bi i otpjevala da je dobila normalan dio
    nego kosovski božur je adut za evroviziju, pa jebiga

10. Nevena ima iskustva, Vidro, još sa onom dečjom Evrovizijom, nemoj tako :P

11. Очекивао сам да Невена, Мирна и Сара победе.

Невеницу-лепотицу-луткицу могу да гледам, али и да слушам и 25 сати дневно. Невеница се баш снашла у улози "неснађене" девојке.
    А Мирна је опет показала зашто је прва сиса... овај први глас Србије. Ја волим њену боју гласа, слушао сам је уживо и свиђа ми се њено певање.
    Сара као Сара. Она је увек напровокативнија, али јој то добро стоји.

Све у свему, добра је замисао, и идеја за текст је добра, међутим, некако се све три превише испевавају као да се такмиче која ће више да подигне глас. И у том такмичењу сама песма остаје у другом плану. Иако сам увек да наши представници на Еуросонгу певају на српском, мислим да би овог пута требале да отпевају ову песму на енглеском.

12. đavolica najjjebozovnija, uffffff
    odlična pesma

13. Ja sam navijao za Saru, nesto me nervira ova Nevena, previse je mirna, kao i Mirna.

14. ZAŠTO PARIS LATINO NIJE POBEDIO BEOGRADSKU EVROVIZIJU KAD SAM GLASAO U VIŠE NAVRATA SA RAZLIČITIH UREĐAJA I PEVAO RADOSNO KAO MOKA SLAVNIĆ

edit: uvek glas za kosovare

15. Очекивао сам да Невена, Мирна и Сара победе.

да ли је неко уопште сумњао у то?

него, одакле им онолико гласача, ја не знам никог ко је гледао а камоли гласао (намештаљка, лепо каже маја лоол)

16. Mešo ti si neki žešći metalac pa se sprdaš sa narodnjacima ili ih stvarno slušaš?

17. Govnosong.

No, je l gledao ko? http://www.imdb.com/title/tt1292967/ (Izvinjavam se ako serija nije dovoljno glupa za vas.)

18. Једино што ваља у ову пјесму је пар секунди ђе могу да пуште глас и то је кул, иначе је говнушина.
    Не знам ко Црну Гору представља ове године, надамо се најгорем.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.