Prijava

Svako od nas je nekad u zivotu, prevashodno u tinejdzerskim danima, patio od jednog od gore navedenih sindroma. Svima su nam poznata pomracenja uma i iskrivljeno stanje svesti koje to nosi sa sobom.
Medjutim, uglavnom je svako od nas manje-vise bio svestan da je jedini ispravan nacin borbe protiv navedenih sindroma pronalazenje partnera za seks, narodski receno koitus. Ali danas je takoreci zakonom zasticeno biti pickopacenik ili kurodeficijentkinja. Ne govorim o internetu, gde svako sebi daje oduska i ispunjava midget-grandma-animal fantazije, vec o fenomenu da se to lagano proguralo u realan zivot. Tako vise nije nenormalno da postoji parada nejebaca, popularno nazvana Sajam erotike, a jutros sam primetio da to postoji i na drugoj strani, kod zena - http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/371257/Pogledajte-Beogradjanke-skidale-gace-misicavim-igracima-Cipendejlsa

Dok je pickopacenistvo donekle razumljivo, jer je muskarcima po prirodi stvari teze da dodju do koitusa, otkud sad to da i zene, umesto da u najblizem susedstvu lako sebi nadju kuromicina, radije odlaze u Dom Sindikraford i balave na neke seljobere koji su bili dovoljno inteligentni da naprave biznis od kurodeficijencije.

Da konacno formulisem svoje pitanje - ostavimo li pickpacenistvo po strani kao donekle lakse razumljiv sindrom jer je za njega teze naci remedijum, zasto su zene pocele da javno ispoljavaju svoju kurodeficijenciju, umesto da je lece?

Napominjem da se ovde ne radi o slobodama i pravima zena, da neko ne bi skrenuo temu na te gluposti. Prosto, zene mogu sebi da nadju kuromicina na svakom cosku, dok muskarcima ne rastu bombonjere na drvetu, mora mnogo vise da se trudi, pa njih donekle opravdavamo i u ovoj temi stavljamo u drugi plan.

Добра тема, биће занимљиво чути мишљења и расправе. лоло

Ma za to su krivi muževi i momci koji ne mogu da odrade posao kako treba, pa im žene traže ljeba preko pogače.

Bez spemovanja i neduhovitih upadica, molim. Duhovite su dozvoljene, ukoliko su moje.

Па ко је спемовао? Шта се трипујеш?

A to ti je moderna verzija prela.

ZBOG KOSMOPOLITENA

zato što žena više nije zadovoljna dobrom karačinom od minut dva, nego oće predigre, karanje ko u filmu kad je hari sreo skali, kamasutre i orgazme neke ALO

mada moram priznati da su se i muškarci ometiljali lololo postali mnogo probirljivi bre

Muškarci probirljivi?

Bravo.

neki lololo I ONI ČITAJU KOSMOPOLITEN DA STVAR BUDE GORA O.o

Синдром "видела жаба да се коњ поткива па и она диже ноге".
У преводу, то је било окупљање малограђанки жељних бурног живота њихових хероина из серије "Секс и град".

Па ко је спемовао? Шта се трипујеш?

Pa nije niko, nego ne stigoh da metnem u prvi post.

Mnogo dobra tema. Za 90% lepih žena od random uzorka koje sretnem u gradu pretpostavljam da neredovno upražnjavaju seks, niti ih viđam s momkom, a nešto su mi mnogo i nervozne (čitaj: nedojebane), a iskustvo mi kaže opet da im priđe neki osrednji momak (u svetu momaka pandan Golfu četvorki s dvoja vrata u svetu auta) odjebale bi ga u startu glumeći neke nedostižne i fatalne zavodnice. Alo, ćeri, znam da ti mater radi u poljoprivrednoj apoteci, i da ti ćaća prima 200 maraka invalidnine?! Imam i drugarice koje pate što nemaju momke (čitaj: nedostatak kooorca), kmeče, cmizdre ali to naravno umotaju u mnogo romantičniji kontekst srodne duše, njami-njamija, ljubavi do kraja života, i tih Bridžet Džons munja od mene proste seljačine (čitaj: nalaze kulturna objašnjenja, a treba im koooorac), a opet odjebavaju momke koje im prilaze, pa počesto i drsko i nekulturno. Pa, dobro, ako ti se momak ne sviđa, ne moraš biti neljubazna. Kad ih pitam zašto su decxko, odgovori su toliko glupavi da mi ih je, iskren da budem, i mrsko bilo pamtiti. Ali sam zapamtio da su glupavi. Da. Elem. Što bi moj neškolovani pradeda rekao u jednoj filozofskoj i dubokoj sintagmi: "ženska pamet". Nema tu logičnosti, niti se može deterministički izmodelovati, samo se radi o random aktivaciji sinapsi. Izuzetak od ovog svega su preldžije žene, naročito podvrsta Slađa, najveći prijatelji muškaraca, al' njih ima zanemarljivo malo.

nego ne stigoh da metnem u prvi post.

edit neki taj fazon

Могао си да едитујеш, а не да мене трипујеш. :Р

Елем, на тему. Жене прате моду, а данас је модерно да будеш тако слободна и еманципована и тако то. Мада кад видим ове слике са дате манифестације, јасно ми је што се те жене пале на те ствари. Евидентно је да не јебу. Е сад, и за њих би се нашло нешто сигурно, колики год штакори били.

Paun je na dobrom tragu, seksigradizacija malogradjanki je svakako doprinela ovome.

http://www.blic.rs/data/images/2013-03-08/320592_chippendales070313ras-foto-goran-srdanov-010_ff.jpg?ver=1362730356

Ова маслинато-зелена, она је главна коорва у селу лоло

Едитоваћу пост, да не спамујем превише.

Треба рећи и да ће се домаће кокошке уобразити, па почети одбијати и оне инзад-просечне момке јер не изгледају као неке дрвосече...

Могао си да едитујеш, а не да мене трипујеш. :Р

Mog'o sam, nego sam ionako hteo da posebno naglasim, nisam hteo da stavljam u kilometarski uvodni post. Samo idioti mogu da otvore temu kilometarskim postom i da ocekuju da ce to neko da cita.

Ja teo ženu da pustim, ona nije tela.

šta da joj radim, mogla je da vidi kurca makar.

Nemam pojma, ako su striptiz-barovi, ribe u kavezima i gole plesačice oko šipke normalna pojava, što je ovo nešto različito?
Evo na primer ova slika:
http://www.blic.rs/data/images/2013-03-08/320584_chippendales070313ras-foto-goran-srdanov-001_ff.jpg?ver=1362730403
I ova sklika
http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000GNa3h9wgiPc/s/750/Strip-Bar-mw-032297.jpg
Ja suštinsku razliku ne vidim.

Pičkopaćeništvo & kurodeficijencija? Ja sam bio ubeđen da su oba poremećaja isključivo muški problem - prvi u mladosti, drugi u starosti...