Окупљање Вукајлијаша у НС-у

1. ја бих ради дошао на то окупљање лололо има пар цица из новога сада које бих да спознам лолололол

2. @Фејзбукманијак, ako mislis na ove sa vukajlije nista ne valjaju :)

3. Može neko kul okupljanje posle 15. februara.

4. obicno su ljudi ovde lenji a i dosta njihse ili medjusobno NE gotive ili im puca za nekog drugog....obicno su smoreni ili im je daleko ja sam tu malo povlascen pa mogu i u ns i u bg ....a bas bi voleo da bude u ns

5. олололо Сосе, нису све лолололо нису све лололо ахахахха олололол

6. pricao sam sa mulucom o tem ima dobar predlog

7. ako mislis na ove sa vukajlije nista ne valjaju :)

Loži babu....

:)

8. Ево кКатја је згодна и привлачна девојка... шта ти сосе пћеш ПАМЕЛУ! Е па нема!

9. Loži babu....

:)

upravu je coek

10. katja, tebe ne racunam u novosadjanku, moz ti iz sela al ne moz selo iz tebe     :-p :)

11. katja, tebe ne racunam u novosadjanku, moz ti iz sela al ne moz selo iz tebe :-p :)

i da zapeva selo moje lepse od pariza NE vredi..:)

12. Sose, neću ja iz sela. Tamo sam monopolista.

Ukupno 300 stanovnika, od toga nas 5 devojaka i to tri su invalidi, četvrta ima Daunov sindrom. Jebiga, tamo sam definitivno najbolja riba.

13. jbg, kad tako postavis konkurenciju onda moram da ti verujem :)

14. E, nemojte da mi se ljigavišete i šonjišete, stalno mi novosađani moramo da budemo ljigavštine i šonje, a u kurac više! Samo tražite neke uslove, premišljate se, te nećete ovo, te nećete onako, te hoćete ovog.
    Pobrinuću se za komplet organizaciju, samo me podsetite posle ispitnog roka. :D

15. Ja sam iz Sapca, tako da bih verovatno dosao i u NS i u BG. Naravno, ako me primite... Ja bih voleo da me primite... Nemam drugova... Nikada i nisam... I ti to dobro znas Bo...Nebitno... :)

С обзиром да још никог не познајем са сајта уживо баш ме занима какве сте будале овако.

E to! I mene zanima da li ste privatno budale kao i ja :)

16. eto, meni mylici i katiji odgovara posle ispitnog roka, dakle pravimo nesto vece za dve tri nedelje

17. Ja sam iz Sapca, tako da bih verovatno dosao i u NS i u BG. Naravno, ako me primite... Ja bih voleo da me primite...

Ja imam reputaciju da primam, ali videćemo nešto za tebe...

eto, meni mylici i katiji odgovara posle ispitnog roka, dakle pravimo nesto vece za dve tri nedelje

I meni odgovara sve posle 10-og...

18. Ја сам за Мелков договор. Ако не ради Армагедон, идемо у радњу по крмаче :))

19. Ja imam reputaciju da primam, ali videćemo nešto za tebe...

Ne znam kako da iskomentarisem ovo uopste, a moram... :)
    Sad' kao ozbiljnije. Zasto ne vikend? Mislim, ljudi rade, ovo ono...

20. Biće vikend, jer većini tako više odgovara, ali posle ispitnog roka, jer, opet, većini tako više odgovara. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.