Danas se klinke satiru od kurca
  • KBO!

Zahvaljujući nemilim događajima iz komšiluka, odlučio sam da vidim malo ima li sličnih situacija i u vašem dvorištu.
    Naime pre nekoliko dana klinka od 15 klase rasna prijavi momčića da ju je silovao i sada se digla opasna frka oko čitave situacije a malenac ni kriv ni dužan.
    Imate li koji sličan slučaj u vašem okruženju i koga smatrate glavnim i odgovornim za mutiranje ženske čeljadi koja se sa 11-12 uveliko satiru od karine. Da li je do roditelja koji su totalno otišli u kurac ganjajući pare da prehrane porodice ili je krivac neko drugi , tipa Lepi Bren, Era Ojdanić i tipovi klase poznati.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/U-Celincu-silovao-djevojcicu-15-pa-prijetio-da-ce-je-ubiti-183877.html?fb_comment_id=fbc_585005204844231_7020983_585061531505265
    Evo o čemu se radi , s' tim da su malo omašili godine momka u ovom tekstu kao i većinu podataka.

• dokle_vise

ne znam brate al naleteh na ovu fotku danas...
    http://alturl.com/n9thc
    cenim da nema ni 14 a sve sise na fejzbuk izbacila da je gleda i da ga gladi ko god oce, samo zatvor zaglaviti jebote.
    svakodnevno spasem 50-100 riba od silovanja (a sebe od zatvora), jer se suzdrzim :D

• Hogar_Strašni™

Nikad nisam tražio ličnu kartu na uvid... jbg

• krupovrbaski zmaj

nije problem što se satiru od kurca, nego što ih ja ne satirem.

• Billy Sharp

Bio je sličan slučaj kod mene u selu, klinka od 11-12 godina optužila komšiju da je pipkao, a čovek svetac bukvalno. Oslobođen optužbi, ali je svejedno izopšten od okoline, a klinka se sada jebe za dve đus-votke.

• Hogar_Strašni™

Tog kod mene u SAP-u nema ili se samo dobro krije...

• Denisx

nije problem što se satiru od kurca, nego što ih ja ne satirem.

+14515151051052

• Dedzon

Fascinantno je to. Da pičke, ako joj se ne svidi, ili ako joj nešto nažao uradiš - hop silovanje. Ne opra te ni gora ni voda posle.

Druga stvar je stvarno silovanje, tima treba kurac odsjeć', ali ovakvi slučajevi ka' što ste vi naveli, to je tuga.

• Towelie_

I to satiranje od kurca je samo deo sireg drustvenog problema ove zemlje. I ne znam sto se posebno sablaznjavate na ovo, nije to nista novo, molite Boga da vasa deca ne budu ovakva.

• Skočimiš

Neka, neka se satiru, meni lijepo.

• Anarchyst

Znao sam da si ti otvorio :D Na kraju ce mala se jebavati po BL i sluziti da isfrustrina starkelje trpaju nesto mlado, jer nijedan iole normalan lik nece htjeti da bude s njom

• krupovrbaski zmaj

ta mala će na mojoj momačkoj večeri da blajva mome kumu, slušajte šta vam pričam.

• TheVlajko

stavljajte jos slika

• Denisx

Ovo ide po ovom sistemu. Roditelji saznaju da im kcerkica, njihova princeza voli kurcevinu. Ne mogu da vjeruju da njihova mezimica iskusava to u dobi od 14-15 godina. Vrse pritisak na nju, ona im prodaje pricu da je silovana, roditelji prihvataju svaku opciju ubjeđujući sebe da njihovo djete nije želilo dobrovljno da se jebe.

• Pepe González

Je l' zna neko takvu pobliže ili je ovo samo neka teorijska nastava? ;-)
    Mom bratu prošle godine, kad je bio u osmom razredu, drugarica pomazila pišu kod nas u kući na njegovom rođendanu. Kad sam ja bio sedmi (ili bi osmi razred?), u našem razredu jedan poljubio curu - posle smo mu nas par kupili flašicu kole i čips da nam ispriča kako je bilo. :D

• Glavni

Jednoč, odavno, me saletala jedna mala u kafani. Bio drugi dan Vaskrsa, veliki ponedjeljak. Pričalo se da je radodajka. nosila je tange tad, i kad je prolazila kraj mene, ja povučem onu špagu što je virila iz lača, kad ona stade kraj mene i reče: "Šta je? Oš pičke?"
    I ja joj uzmem pičke.

osnovna škola je bila tad, mislim da je sad trudna

• Skočimiš

Jbg, Lukse, tad su bila druga vremena, zajeban je bio taj 19. vijek.... :D

• l

u moje vreme toga nije bilo. bez zajebancije. sećam se kad sam bila u gimnaziji, jedna drugarica iz odeljenja nam rekla da je izgubila nevinost sa 13 godina, mi smo je svi gledali ko da je nenormalna...

• krupovrbaski zmaj

lemajo takvo vrijeme i ja ne pamtim baš u ovim razmjerama kao što je sada, a '89. sam :)

• menijesamodosadno

ja ne ynam za vas, ail ne vidim nista lose u tome sot se klinke satiru od kurcine! naprotiv! klinke navalite, kurac je zato napravljen!