Prijava

Zahvaljujući nemilim događajima iz komšiluka, odlučio sam da vidim malo ima li sličnih situacija i u vašem dvorištu.
Naime pre nekoliko dana klinka od 15 klase rasna prijavi momčića da ju je silovao i sada se digla opasna frka oko čitave situacije a malenac ni kriv ni dužan.
Imate li koji sličan slučaj u vašem okruženju i koga smatrate glavnim i odgovornim za mutiranje ženske čeljadi koja se sa 11-12 uveliko satiru od karine. Da li je do roditelja koji su totalno otišli u kurac ganjajući pare da prehrane porodice ili je krivac neko drugi , tipa Lepi Bren, Era Ojdanić i tipovi klase poznati.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/U-Celincu-silovao-djevojcicu-15-pa-prijetio-da-ce-je-ubiti-183877.html?fb_comment_id=fbc_585005204844231_7020983_585061531505265
Evo o čemu se radi , s' tim da su malo omašili godine momka u ovom tekstu kao i većinu podataka.

ne znam brate al naleteh na ovu fotku danas...
http://alturl.com/n9thc
cenim da nema ni 14 a sve sise na fejzbuk izbacila da je gleda i da ga gladi ko god oce, samo zatvor zaglaviti jebote.
svakodnevno spasem 50-100 riba od silovanja (a sebe od zatvora), jer se suzdrzim :D

Nikad nisam tražio ličnu kartu na uvid... jbg

nije problem što se satiru od kurca, nego što ih ja ne satirem.

Bio je sličan slučaj kod mene u selu, klinka od 11-12 godina optužila komšiju da je pipkao, a čovek svetac bukvalno. Oslobođen optužbi, ali je svejedno izopšten od okoline, a klinka se sada jebe za dve đus-votke.

Tog kod mene u SAP-u nema ili se samo dobro krije...

nije problem što se satiru od kurca, nego što ih ja ne satirem.

+14515151051052

Fascinantno je to. Da pičke, ako joj se ne svidi, ili ako joj nešto nažao uradiš - hop silovanje. Ne opra te ni gora ni voda posle.

Druga stvar je stvarno silovanje, tima treba kurac odsjeć', ali ovakvi slučajevi ka' što ste vi naveli, to je tuga.

I to satiranje od kurca je samo deo sireg drustvenog problema ove zemlje. I ne znam sto se posebno sablaznjavate na ovo, nije to nista novo, molite Boga da vasa deca ne budu ovakva.

Neka, neka se satiru, meni lijepo.

Znao sam da si ti otvorio :D Na kraju ce mala se jebavati po BL i sluziti da isfrustrina starkelje trpaju nesto mlado, jer nijedan iole normalan lik nece htjeti da bude s njom

ta mala će na mojoj momačkoj večeri da blajva mome kumu, slušajte šta vam pričam.

stavljajte jos slika

Ovo ide po ovom sistemu. Roditelji saznaju da im kcerkica, njihova princeza voli kurcevinu. Ne mogu da vjeruju da njihova mezimica iskusava to u dobi od 14-15 godina. Vrse pritisak na nju, ona im prodaje pricu da je silovana, roditelji prihvataju svaku opciju ubjeđujući sebe da njihovo djete nije želilo dobrovljno da se jebe.

Je l' zna neko takvu pobliže ili je ovo samo neka teorijska nastava? ;-)
Mom bratu prošle godine, kad je bio u osmom razredu, drugarica pomazila pišu kod nas u kući na njegovom rođendanu. Kad sam ja bio sedmi (ili bi osmi razred?), u našem razredu jedan poljubio curu - posle smo mu nas par kupili flašicu kole i čips da nam ispriča kako je bilo. :D

Jednoč, odavno, me saletala jedna mala u kafani. Bio drugi dan Vaskrsa, veliki ponedjeljak. Pričalo se da je radodajka. nosila je tange tad, i kad je prolazila kraj mene, ja povučem onu špagu što je virila iz lača, kad ona stade kraj mene i reče: "Šta je? Oš pičke?"
I ja joj uzmem pičke.

osnovna škola je bila tad, mislim da je sad trudna

Jbg, Lukse, tad su bila druga vremena, zajeban je bio taj 19. vijek.... :D

u moje vreme toga nije bilo. bez zajebancije. sećam se kad sam bila u gimnaziji, jedna drugarica iz odeljenja nam rekla da je izgubila nevinost sa 13 godina, mi smo je svi gledali ko da je nenormalna...

lemajo takvo vrijeme i ja ne pamtim baš u ovim razmjerama kao što je sada, a '89. sam :)

ja ne ynam za vas, ail ne vidim nista lose u tome sot se klinke satiru od kurcine! naprotiv! klinke navalite, kurac je zato napravljen!