Nemam pojma, ali evidentno vole, valjda su skladniji sa prirodom nego mi. Nego, pusti neozbiljnosti, baci se na Jukija Mišimu, ako želiš kvalitetan Japan. To je Japan u punom svom kvalitetu, trešnjinom cvatu :) Npr. Zlatni paviljon, Mornar koji je izdao more (valjda je to tako prevedeno kod nas). Pa onda gledaj ako ti se svidi šta dalje od njega. I potraži mu biografiju na internetu, fascinantan je. Mene je Zlatni paviljon skoro potresao iz temelja, još se prikupljam.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mrzi li me neko, ili voli? Hvala, divni ste.
Mačkić... Grrrrrrrr! :*
Mogu reći samo da mi se sviđaš :) Ljubav je samo reč...
Ja volim dubijem iz zadovoljstva.
http://www.youtube.com/watch?v=jog91rL8BNw
EDIT: Hahahaha, kakav tajming!
Ех, шта сам некад сајбер жена волио. Камара...
Haha, svidjamo se uz pivo u krmci bluda.
A krmače?
Na telefonu sam, I dalje slabo nabadam slova, ali sam mislio na krcmu. Lozis li se ma krcmarice, I zasto ne :)
Zašto ne i krčmarica? Samo da ima osobine vredne poštovanja.
Bas me sada zanima koje jesu osobine, ali necemo spemujemo ovu divnu ljubavnu temu .:) Mislim na tebe, tulumbice. Eto, izjavio sam.
@Tomdril
Pretvaraš svojim spemom jednu ozbiljnu temu u pederbal šizenje, prestani!
Haha, nisi ti tulumbica! To je zena¡
Ovo je jos
Jedan od
Pokusaja haikua
Jedan od
Pokusaja haikua
Tehnički, moraš imati 5-7-5, recimo:
Pokušaj da procveta
Zalud haiku
Tako nešto...
Ma znam, zezam se malo. :)
Doduse, zasto su cesti motivi godisnjih doba? Citao sam japansku andergraund haiku pricu, dvanaest kraljevstva se zove
Nemam pojma, ali evidentno vole, valjda su skladniji sa prirodom nego mi. Nego, pusti neozbiljnosti, baci se na Jukija Mišimu, ako želiš kvalitetan Japan. To je Japan u punom svom kvalitetu, trešnjinom cvatu :) Npr. Zlatni paviljon, Mornar koji je izdao more (valjda je to tako prevedeno kod nas). Pa onda gledaj ako ti se svidi šta dalje od njega. I potraži mu biografiju na internetu, fascinantan je. Mene je Zlatni paviljon skoro potresao iz temelja, još se prikupljam.
prošla si mi kroz srce kao krava kroz kukuruz... sisu ti onu veliku jebem
žena neće da otvori nalog, znači nema ništa od jebavanja vukajlijašice večeras
apiš me za malog
na tvoju žalost to je jedino što mogu lololo
sad me je sramota ololo
Namestio si se gugi.