Srpski jezički portal

1. Nema džemlje, a dukatliji fali jedno značenje :) http://i.imgur.com/ejWV413.png

2. Biće u novoj verziji.

3. Бобан
    4/1/2013 11:44:14 PM
    Веома сам задовољан презентацијом, посебно гигантском базом речи и правописним коректором. Може се рећи да страница јебе курцем у пичку.

Да није ово можда неко са Вукајлије?

Сад сам се регистровао, до јаја је. Изрекламираћу по фејсбук групама где има доста студената књижевности и језика.

4. Да није ово можда неко са Вукајлије?

Verovatno, a najgore što ne znam kako da izbrišem komentar, haha! A što se tiče reklamiranja, bio bih ti zahvalan.
    EDIT: A ne napismo se mi onda, jebi ga... Bar ne ja. Nadam se da ste vas dvoje nastavili udarnički :)

5. Јесам ли ја сада хипстер, Валдемаре? :)

6. Наставили, али нисмо претерали. Онако баш таман.

A što se tiče reklamiranja, bio bih ti zahvalan.

Са задовољством ћу то да одрадим. Сачекаћу до сутра увече (тј. до вечерас), да објавим у неко ударно време, контам да је најбоље око 7 или 8.

7. Јесам ли ја сада хипстер, Валдемаре? :)

Što, koristio si to dok je još bilo u fazi testiranja? Izgleda da jesi :)

8. :)
    Ај на фејз секунд.
    Едит: Мало више од секунда, но што би људи рекли, ај оно секунд

9. Наставили, али нисмо претерали. Онако баш таман.

Al što pije Lu, za svoju kilažu - svaka čast. Nego ja nisam bio u formi, zadojili me nekim šugavim viskijem ranije, jbg...

10. Ај на фејз секунд.

Aj tamo sam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.