Prijava

Nemoj Džoni! Imaš onog lika na floti što ti daje mogućnost da resetuješ skilove. E sad, to se sećam iz onog perioda dok je bio PTP. Ako je isto stanje i sa FTP, daš mu neku crkavicu i resetuješ se. Nema smisla da nam Guildmaster vaskrsne kao početnik.

i ima neki sajt, sad ne znam napamet, a na poslu sam, gde mozes da isprobas alokaciju svih skilova koje mozes da dobijes u igri.
Ja sam to prvo isprobao za hilera, i video da cak iako apsolutno sve stavim na heal ostane mi nesto malo da rasporedim na druge stvari, onda sam odlucio da necu koristiti noble sacrifice, pa mi ti skilovi i ne trebaju.
tako da cu prvo sve da potrosim na heal grani (bez noble sacrifice) da bi dobio onaj mass heal, a onda cu da vidim sta cu posle.

Misilio sam da uzmem nekog jakog, sa Hevi armorom, pošto nam teškaši ne igraju uopšte.

ja sam naleteo na nekog lvl 25 lika iz krusevca, ili kragujevca, da ga ubacim u guild?
to bese moze samo kad smo zajedno online, ili ne?

Ja krećem iz početka sa Jedi Guardianom. Ulećem samo da probam da prebacim na Dušana da bude Gildmaster.

Prebacio sam na Dušana. Kreiram lika. Stići ću vas ja brzo igraću aktivnije.

Za 20 minuta mi je formiran lik. Ubacite me u gild. Čim napišam nik ovde ću okačiti.

Ponovo je nadimak Kur-ajber :)

Ljudi, zna li neko gde se mogu skinuti SW knjige? Ima tone materijala, što novela, što stripova itd., ali nikako da nađem sve na jednom mestu i hronološki poređano. Jebem ti SWTOR zarazni, počeo sam čak i jebena pokretna vrata na marketima da otvaram mahanjem rukom. Ljudi me gledaju ko nekog idiota.

pre nedelju dana je bio SW okupljanje u KCgrad, ali sam naravno saznao KASNO!

možda ako ih kontaktiraš (kcgrad) možeš da dođeš do organizatora, a onda će oni možda znati da li ima ovde da se kupi negde i hard copy, ako ti i to treba.

Sa ovog sajta većina ne može da se skine, al hvala u svakom slučaju. Ma naći ću nešto, samo da se debelo rešim. A u tvrdom formatu čisto sumnjam da bih imao para za sve što je izašlo, a bolestan sam po pitanju kolekcionarstva kad nešto započnem.

Igrate vi mozda jos ovaj SWtor? Ja sam pre jedno mesec- dva hteo da igram al nisam znao da l' ima za dzabe da se skine, a nisam video temu na forumu :/

Jel još igrate? Sad pravim profil pa bih i ja da se priključim ako ima nekog sa Vuke...

Ima još uvek... ja sam na progenitor serveru. Na republici imam likove (Jedi) Gov'na, Bluray, Vibratore, Shadowchaser i još par njih... na imperiji Deratizator, MisterNo, Superhik... i još gomila likova :)