Komentatorska sekta: društveni fenomen ili opšta zabluda?

  1. Komentatori gde ćete na prelo

  2. Јебачу, твоје постове увек читам неким сетним и тугаљивим гласом.

    Ја кад читам твоје имам осећај да си на спиду и да си сав хиперактиван, док с друге стране, како чујем од људи који те познају, уживо једва да проговориш коју реч.

    Ne znam, Jebaču, sada virnuh još jednom današnji datum, od tri strane defki, na prvoj je svaka dobra, par vrhunskih, a kliknuh na random datum 2009. godine, a ono među najpopularnijim defkama dana:

    Čiča Gliša - Vrhunac mog likovnog dostignuca

    Grejpfrut Limunovski - Ambasador BJR Makedonije u Agrumuniji.

    I tako dalje...

    Не поредим уопште са старим дефиницијама, ја кажем за ове сад да су срање. Мени су срање, вама можда и нису, разликују се укуси јебига. Што се тиче данашњих, ишчито сам набрзака све и има финих, али ме ниједна није одушевила нити насмејала. А можда је само до расположења...

  3. ma ne ubrajaj mene u te sto se bune,mene ne moze vise da boli kurac za sve ovo :)...a defke ne pisem,jer neam inspiracije dugo dugo vremena,samo lupam gluposti po cetu i forumu

  4. mnogo si napet agilni, nabij muda u kofu sa ledom možda iskuliraš malo

  5. Jedan vaš plus-MENI LEBA!

  6. sve razumem al' neko da proziva malog kera to ne mogu shvatiti, zar vam ništa nije sveto???

  7. mnogo si napet agilni, nabij muda u kofu sa ledom možda iskuliraš malo

    Oće to da pomogne kod erektilne disfunkcije?

  8. Ја кад читам твоје имам осећај да си на спиду и да си сав хиперактиван, док с друге стране, како чујем од људи који те познају, уживо једва да проговориш коју реч.

    Па морам ти рећи да у тој тврдњи има јако мало истине, отприлике 99,9%. лоло
    А ово за тебе, немој погрешно да схватиш, само имам тај неки трип, ништа лоше, чак и кул.

  9. Kolko vidim ovde ste se podelili na komentatore i četere
    PRAVDA ZA NAS FORUMAŠE
    I KAD DOĐU NEVOLJE I KAD DOĐE TUGA UVEK ĆE VAS VOLETI FORUMAŠI SA JUGA

  10. Јеботе, ове четајлије се и по хумору препознају...

  11. Mali ker je bolji od 80% definicija, ako dolaze ljudi da se smeju, onda treba da se pišu smešne stvari, a ne neki traktati o urbanosti, ili traktati o preldžijstvu.

  12. Није проблем да се коментаром скрене пажња на добру, а незапажену дефиницију. Синоћ сам то урадио кад сам видео да је моја оцена прва, а било је прошло пола сата од објављивања дефиниције. Сад видим да сте и њу мало заспемовали, додуше и нисте отишли у офтопик колико умете. (не морате до мојих коментара, ево дефиниције: http://vukajlija.com/crv-sumnje-u-jabuci/655373 )

    Нервира мало људе то што на крајње просечне или чак средње жалосне дефиниције, које би у време срећнијег критеријума биле послате на гробље, имају по више коментара "добра!", "нешто нешто +++" и сл. И тако 50 пута дневно, а 50 дефиниција вредних коментара изађе можда у 5 дана. Буџите тако скор лошим дефиницијама, ево вам пример.
    Црно, Трачица и ја смо једном заспемовали моју најгоре рангирану дефиницију тим "мацо, куцо, царе" коментарима и са свега 8 коментара набили 20-ак оцена (већина плусева). Па нек после неко каже да се са 40-50 коментара не буџе срања.

    Престао да мислим да ће се то променити, сад је тако како је, али ето, ипак сам хтео да изнесем мишљење.

    Е, да: http://vukajlija.com/forum/teme/51958-komentatorska-sekta-drustveni-fenomen-ili-opsta-zabluda?strana=5#post_2362594 Манчо поентиро! :Д

  13. Mali ker je bolji od 80% definicija

    Čak i da se složim, ne zaslužuje da bude kult, kakvim ga pravite.

    I to, smešne stvari, smešne defke... zašto moraju da budu smešne? Pa najbolje komedije nisu one koje te teraju da umreš od smeha na sporadične gluposti, već nešto sasvim drugo.

    Drugačije svi doživljavamo humor i zabavu.

  14. Naravno da ne mora da bude smešno, ja prvi uvek govorim da je ovo "REČNIK SLENGA", a ne sajt za smeh, iako se u to pretvorio, i svi misle da jeste. Opet, većina definicija je sranje. U najbolju ruku su ok, kao što kaže Jebač.

  15. po meni najbolja defka nije jedna smiješna.
    nego ne mogu da vjerujem da i dalje turpijate o ovoj temi.

  16. Укратко само, мрзи ме да пишем дуг пост:
    1) за оно да су коментари продуктивни - јесу, сијасет својих дефиниција сам написао захваљујући инспирацији у коментарима, а знам и да су други бивали инспирисани мојим коментарима.
    2) за оно да је чет непродуктиван - апсолутно нетачно, раније је добар број добрих дефиниција-зајебанција настајао на чету (плуг ин, прим. аут.)
    3) дефиниције су махом сад срање, јер ништа ново не може да настане. ето, рецимо, игре речима су извикане до краја 2011.-е, бурзум је објаснио са поређењима тако да је бедно читати свачије узалудне покушаје истих, сленг је готово исцрпљен до почетка 2012.е, и укратко зато сматрам да нема више нових дефиниција које би толико заинтересовале читаоце.
    4) на колац са коментаторском сектом! био сам једно време обузет тим злом, једва сам се извукао!

  17. NEGO DA ČUJEM, KO TO MISLI DA SMO BRUCE, KURAJBER, KURAJBERKA, BUKSNETINA I JA KOMENTATORSKA SEKTA?!?

    Та сам. Ви сте почели са прошењем плусева преко коментара. Додуше, врло брзо су такав модел прихватили тада тек придошли аутори. И наравно, ту је и посебан део ове секте- они што бесомучно у коментарима линкују своје дефиниције, јер у свакој прилици они имају баш нешто на ту тему.

  18. U jbt, tebe prvi put vidim.

    Elem, lepo što si se javila. Kao što rekoh, ne sporim da smo komentatoska sekta, još od drugog posta na temi.

    EDIT:

    јер у свакој прилици они имају баш нешто на ту тему

    Jer se trudimo da doprinesemo REČNIKU SLENGA, pa prosto, imamo dovoljno napisanih adekvatnih defki koje se koriste u svakodnevnoj konverzaciji.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.