Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
usto sam i ja :D al mi se jopet spava
AAaaa, Cokula pobediooo :((
da da da
and d viner iz :D
roso
cokuliiiiiiiiiiiiiiiiiiić
mesecka
lolo
Eto, nema me nekoliko sati i Cokula pobedi... :P
Rosooo :))
Odoh sad
laka vam noć
a odo i sa sajta bar malo, mwah
forget
nisam te zaboravio
lolo
Hehe, ni ja tebe :))
najbolje je sto ljudima ovo nikad ne dosadi....
kako si forget?
Ledeni, gde si ti, čoveče! :) Nema te sto godina :)
Nije loše, Roso, može i bolje... :) Kako si ti? Ni tebe nije dugo bilo...
ok ok sredio se malo
2013. ce mi biti najbolja godina do sad, ako se ne izjebem bas za faks jako ili enentualno slomim vrat lolo
Zbatalio malo ovo, nije da sam šta pametnije radio ali ajde, em me je smorilo em me pucali transferi žešći. Tebe nisam zaboravio drzim te na frizideru :)
Meni je 2013. počela turbulentno i u tom maniru nastavila da me 'cima', ali ne dam se :)
E, i mene je jako smorilo, mnogo manje vremena provodim ovde... Kako misliš - na frižideru? :D
Imam neki magnet za frizider "Slovenia forget me not". Kad smo već kod godina ja mislim da gore od 2012 nisam imao.
Jao, baš lepo, nema šanse da me zaboraviš :)) A baš sam se pitala gde si, što te nema... Pošto pamtim sve koji su nekada postovali na ovoj temi, a imam poduži staž :)
Važno da je sad prošla 2012. i neće se ponoviti ;)
cemu takav pozitivan stav forget lolo?
Šta ako sanjam da je prošla pa se probudim? Glupost uzimala maha, počelo je baš da mi smeta. Đe si ti, šta radiš, ima li šta zanimljivo?