Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Haha, ne znam, tako se sama tešim :))
E da najgore od svega, ja dam minus a posle vidim neocjenjena.... PA DOKLE VIŠE??!!??!
Ja sam trenutno na masteru, ali sam ga malo batalila jer radim već 4 meseca i tako, snalazim se nekako :) Sad odmaram i jedva sam dočekala neki slobodan dan...
Gdje radiš? Meni je i dalje svaki dan nedjelja, što ima o jadu da se zabavim ako kad šta počnem da radim :)
Predajem engleski u vrtićima, podetinjila sam skroz, ništa me ne pitaj :)) Da, da, tebi će posao biti razonoda, bar neko vreme :))
Uh množina, stižes li kako, plaćaju li da valja?
Nešta sam kao pomagao sestri par dana, potpuno neprirodno za mene :)
Pa stižem, ušla sam već u štos, ali iskreno, slabo me plaćaju... Nadam se da ću uspeti nešto bolje da nađem kad završim ovaj master...
To je lepo, neka si :)
I ovamo na sve strane neke škola stranih jezika, dosta je gadno naći tu posao. Još si u domu?
Znam, tako je i ovde...
Da, jesam, to je jedna olakšavajuća okolnost, bar to ne plaćam mnogo...
Treba izgurati tih par godina, posle valjda naučiš da se snalaziš. Mada nije da ja šta znam ovo je više neka teorija i tuđa iskustva :)
Pa da, tako to obično biva :)
moram te pozdraviti kasni su sati čak i za mene..... U jbt ja danas dobio korpu a već sam to zaboravio :))
Ajde, ajde, neću te ja više zadržavati, ali navrati i sutra, pa ćemo prodiskutovati i oko te korpe :))
Дошо!
čao
Ћао
Ćaoooo!
cao cao
jaaaaaaaaaa
Vala nećeš ovu pobediti, Cokula, ne dam! :P