Ко последњи побједник 128

1. Haha, ne znam, tako se sama tešim :))

2. E da najgore od svega, ja dam minus a posle vidim neocjenjena.... PA DOKLE VIŠE??!!??!

3. Ja sam trenutno na masteru, ali sam ga malo batalila jer radim već 4 meseca i tako, snalazim se nekako :) Sad odmaram i jedva sam dočekala neki slobodan dan...

4. Gdje radiš? Meni je i dalje svaki dan nedjelja, što ima o jadu da se zabavim ako kad šta počnem da radim :)

5. Predajem engleski u vrtićima, podetinjila sam skroz, ništa me ne pitaj :)) Da, da, tebi će posao biti razonoda, bar neko vreme :))

6. Uh množina, stižes li kako, plaćaju li da valja?
    Nešta sam kao pomagao sestri par dana, potpuno neprirodno za mene :)

7. Pa stižem, ušla sam već u štos, ali iskreno, slabo me plaćaju... Nadam se da ću uspeti nešto bolje da nađem kad završim ovaj master...
    To je lepo, neka si :)

8. I ovamo na sve strane neke škola stranih jezika, dosta je gadno naći tu posao. Još si u domu?

9. Znam, tako je i ovde...
    Da, jesam, to je jedna olakšavajuća okolnost, bar to ne plaćam mnogo...

10. Treba izgurati tih par godina, posle valjda naučiš da se snalaziš. Mada nije da ja šta znam ovo je više neka teorija i tuđa iskustva :)

11. Pa da, tako to obično biva :)

12. moram te pozdraviti kasni su sati čak i za mene..... U jbt ja danas dobio korpu a već sam to zaboravio :))

13. Ajde, ajde, neću te ja više zadržavati, ali navrati i sutra, pa ćemo prodiskutovati i oko te korpe :))

14. Vala nećeš ovu pobediti, Cokula, ne dam! :P

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.