Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
хихиихихихи
dobar dan
Dan :D
Ja kad otvorim ko poslednji za manje od dana 6 stranica :D
Ovako jedva vučemo :D
To je zato što sam ja tu ;) A i došli su neki stari igrači :)
dosadno je do jaja, pijem ladan caj, toplu kafu, sacu da uzmem da sviram malo
Ili zato što sam ja dobio ?
Jao, sad sam skontala da nisam nijednu kafu popila... Kakvu piješ, Roso? :)
nekad slatku, nekad gorku, kako mi dodje
sad slatku
Ja gorku tučem uvijek :D
Haha, a ja srednju :) Ne mogu bez šećera, a ni preslatku... A volim kafu na sve načine :)
Ja tučem normalnu tursku, za druge se nema para :D
naso sam sta cu nauciti da sviram ovog lenjog popodneva, fino za parkove preko leta:
http://www.youtube.com/watch?v=r4PCSQn6sqw
I ja tako, Cokula, najčešće tursku, ali volim sve :)
Roso, imaš li i ovakvu frizuru? :))
Ma odem u kafić sa časa i obično imam samo marku, dam je za kafu i to je to :D
nemam lolo, imam kezual dugu kosu
Pa šta ćeš, nema se više :)
Lepo, Roso, lepo, uvek sam za dugokose :))
Moram definisati ovo govno, bolt mi je protivnik :D
to je retkost lolo, drago mi je :)
AJMOOOOOOO IDEJEEEEEEEE
Pa jeste retkost, u pravu si, ali eto, meni se sviđa :)