Šta vas je poslednje toliko nasmejalo da su vam suze pošle

1. Шабанов наследник.

2. http://vukajlija.com/fight-club-kult/620999#comment_2610998
    ŠUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!

3. sinoc bila mnogo dobra bleja u kraju...navarili smo se,krivili nenormalno,bacali fore mnoogo dobre,a najsmesnije mi je bilo kad su panduri stali u blizini i mi se isparanoisali,ortak ustekao,a mi ustekaj to braste,docice kod nas sigurno,ustekaj,ustekaj,onako svi dojednom mu bacamo paranoje,a on popizde ma ustekao sam bre,i kad je ortak uzeo moju ispocepanu paklu i reko ,,e evo ti pljuge da bacim ovu paklu,mnogo ce im biti sumnjiva ova kupusara,,...jbt smejal sam se svakih 5 minuta,a i ne deluje toliko smesno kad ispricam,to moras da prisustvujes i vidis te izraze lica i ta krivljenja za ful efekat xD

4. :slikaonoglikastogovoriovanzemljacima:
    NARKOMANI

5. danas me je posetio ortak iz bloka sa kojim sam u srednju isao i prosetali se
    ludak je na putu do mene sreo neke ortake i sprzio 2 buksnetine skanka jebenog...prvo sam se smejao kad smo prolazili parkom kod burzuja kad je reko ovde ima zmija,pa kad je krenuo da pise u sumu i prepao se i vartio se,ja ga pitam sta ti je on kaze,pa idi da vidis,kad ja otiso tamo,a ono nista nema,lolo,on tvrdi da nesto ima...vrhunac je bio kad smo se vracali,vidimo koze neke cigani setali i on kaze koji 3p,ja reko jel imate vi to on blokovima,kaze nemamo odakle,a ja onda reko nesto na foru:pa dobro barem nemate cigane i on kaze NEMA,ISTREBILI SMO IH,kad ono vidim na metar od nas neki cigan farba zid hahahah...vristao sam jod smejanja jebeno nisam mogao stati

6. davno je ovo bilo ali svakako vrijedi pomena. sjedili ja i drugar kod njega u stanu, prepušeni ne znamo ništa o sebi kad zove mene keva i govori mi: E ajde idi odmah kod kume, sada je slobodna, pa da ti riješi taj zub. govorim ja njemu: Koji lošak, sad ću doći kod zubara, pitaće me: Koji te zub boli? ja ću onako blijedo blenuti u nju, i reći joj: Šta kuća predlaže danas?, kad će on: Haha, skontaj dođeš kod nje, ona te pita: Koji te zub boli, ti gledaš u nju sav sjeban i govoriš joj: Vinston plavi sto es.

7. mozda je tebi smesno,al meni je to jedno od najjezivijih iskustava u civotu :)...

8. брате, мени смешно зато што те замишљам онако како то радиш лоло
    е а сањао сам те скоро..

9. hahahah verujem ti
    sta sam radio u snu?verovatno lupetao nesto xD

10. Јамајка је сањао себе у улози Титовог чукунунука.

11. Јок.. Сањао ја како са другарима и другарицама градимо неку кућу на дрвету у облацима, и та кућица направљена од мердевина и ја као скинем једне и попнем се на облак па уђем кроз нека врата, а оно опет шума. и ја се попнем на мердевине да бих скочио са њих О.о.. у тим тренуцима креће најјачи пљусак са торнадом. ја улазим у неку цркву која је још у изградњи, нема иконе, нема фасаду, плочице, само бетон унутра и видим тебе са пар ортака и ту се испоздрављали и тако лоло

12. Јеби се јебачу лоло

13. samo u snu me i mozes videtu i crkvi xD

14. http://www.alfanum.co.rs/index.php/en/demo/tts-demo
    rate - max
    pitch - max
    text - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    rezultat - motokultivator

15. e moram da se ispravim,htel sam napisatu ,,u,, umesto ,,i,,...samo u snu me mozes videti u crkvi xd

16. Gej tema... Imate teme za printskrinare i za transfer blama, kao i podeli sa vukajlijasima

17. matori,drugacije su to teme od ove...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.