Dueli autora u definicijama - PRIJAVE (prijavljivanje gotovo, grupe određene, izrazi za definicije podeljeni)

1. Избацили смо и ми у року од 3 сата јуче.

2. Ја и Џони смо у размаку од пет минута, а млата је после два сата колико се сећам :)

3. Šta bi s Rajom? Da l' će ipak da izbaci nešto? :/

4. Ma to je patka, izbaciće garant... :)
    Kad cepi neku defku, kad je izvuče iz čarape neke, oplodiće garant... :)

5. .Vule;
    Ареи Куен;
    Usain Bolt;
    Drug Raja;
    Џорди.

Dakle, još samo 5 autora i onda kreće glasanije...
    EDIT:
    Da Džordi, slučajno sam te zaboravio...

6. Ја нисам још написао, саћу.

7. Јамајчанин
    Ја и Џони смо у размаку од пет минута, а млата је после два сата колико се сећам :)

Zato što nisam bio gajbi, inače sam napisao za 5-6 minuta. :)

8. Bedak, zapali smo sa Džonijem koji je ogroman favorit, ispušismo ga...

9. Чини ми се да сте вас тројица отишли на три различите стране... да сам ја писао мислим да бих ишао у Џонијевом смјеру...

10. Nema veze, biće mi drago ako pobedi, a da je iz naše grupe :)

11. Svi bi išli u Džonijevom smeru, zato što sam naziv najviše asocira na to. Jamajčanine, i meni će biti drago, nije mi frka. Izgubiću od jednog od najjačih potencijala ovde. Nek je sa srećom. :)

12. Јуче и данас су све камере биле уперене на дефиниције...мислим да нема пореажених... :)

13. Pa to.. Džoni je ipak Džoni, nemamo mi šanse! Džoni, pobeđuj ovde i ulazi u prvih pet maćoree!

14. Кликнух на ''ПОШАЉИ'' малопре

15. Свиђа ми се како је организовано такмичење. Нисам се пријавио али пратим, а и приметио сам да и код осталих је ова тема оставила добар утисак, с'обзиром да се пишу много боље дефиниције него пре "два дана"... Бар сам имао шта паметно да прочитам, а и да научим с'обзиром да сам још увек зелен по питању писања дефки! Само напред..!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.