Prijava

Dobro bre, dokle više da čitamo jedne te iste definicije koje mogu da vidim na razglednicama i šoljama po knjižarama? Budite malo duhovitiji i originalniji, aman! Sad ovde vidim REČNIK POSLOVNOG JEZIKA koji smo svi već negde videli i koji je čisto prepisivanje, a isti član koji je to prepisao "sastavio" je i "rečnik japanskog" koji sam već videla na nekoliko foruma. Još je i moderator! Aman! Što je mnogo, mnogo je!

A uz to, nije ni definicija! Bezveze! Hajde sad svi da prepisujemo tuđe fore i da se pravimo duhoviti... može to mnogo bolje...

Easy there, lad. TI možda jesi video te fore negde, ali drugi možda nisu, pa imaju priliku da ih prvi put vide baš ovde.

Prvo, ja sam žensko.
Drugo, tvoj odgovor te ne čini ništa originalnijim.
Treće, imao si neke svoje definicije koje sam pozitivno ocenjivala (one o Chuck-u su mahom odlične) i ne znam čemu sad ovo kopiranje? Treba biti svoj. Imao si odlične definicije, ne treba ti to, moj ti je savet da to ukloniš. Time kao da govoriš: ej, ja nemam smisla za humor, pa ponavljam nešto što je već neko drugi rekao. Drugi možda nisu videli? Evo, neka napiše slobodno ko nije. Samo nemoj da praviš drugi account da bi mi ti to rekao...
Volela bih da se i drugi članovi uključe u diskusiju i kažu svoje mišljenje. Ja sam za to da se ovakva kopiranja zabrane Pravilnikom, jer tako može da dođe svaki smarač i da se kiti tuđim perjem.

Imam samo te dve definicije koje sam "prepisao". Zapravo prepisao sam i dodao sam još nešto svoje. Ali, to su samo dve definicije koje u poređenju sa mojih ostalih 160 i nešto su samo dve kapi u okeanu. Ne bih ja njih uklanjao pošto im je odnos glasova pozitivan pa bi mi popularnost opala.
Btw, izvini što sam ti pomešao polove. Ovde se više ne zna koje muško, a ko žensko.

Izvinjenje prihvaćeno. Hoćeš da kažeš da nisi prepisivao za Čaka Norisa? Bez obzira na to što su dobre, ima ih više od 20... volela bih da verujem da su sve tvoje. A ima još prepisanih, te 2 sam samo navela, na samo nekoliko strana koje sam sad pregledala sam našla još nekoliko prepisivačkih, a mrzelo me da prelistavam sve, jer ko što rekoh uglavnom sam ti davala + poene na definicije.
Razočaravajuće...

Što se tiče Chucka Norrisa, njegove definicije nisam prepisao nego sam bio na Urbandictionary.com chatu i pisali su o Chucku Norrisu pa sam nešto pokupio.

I kad smo već kod tog Chata, mislim da bi ipak Vukajlija trebao da ima jedan chatroom da se svi članovi malo bolje upoznaju.

meni "prepisane" definicije ne smetaju. ako smetaju drugima, zna se -> palac dole za te. ali očigledno je da mnogi ljudi po prvi put nailaze(nisu videli original) i sviđa im se i zato glasaju pozitivno.

to su kao vicevi. to što ih je neko drugi smislio(a realno, da li je iko od nas smislio neki vic?) ljudima ne smeta da ih pričaju a onima koji slušaju da se smeju.

Mislim da sam već objasnila zašto je prepisivanje fora glupo. Tako da vidim da ne vredi ponavljati.
Chatroom je odlična ideja :D. Svidja mi se. Otvori novu temu pod tim nazivom da čujemo šta kažu ostali...
Ja sam smislila neke viceve.
Pa dobro, to malo izlazi iz koncepcije Vukajlije... ubrzo će sajt biti pretrpan vicevima ako se tako nastavi, i biće glupo, gubi se prvobitna ideja... zašto da se ne napravi novi sajt ili deo sajta, na kome će se postovati samo vicevi?

možda sam malo zapetljano objasnio, ali hteo sam da kažem da su "prepisane" definicije isto što i "prepričani" vicevi. ne vidim ništa loše u tome.

četa će biti, ali tek za nekih mesec dana.

ja vidim, i to sledeće:
"ubrzo će sajt biti pretrpan sto-puta-čutim vicevima ako se tako nastavi, i biće glupo, gubi se prvobitna ideja... zašto da se ne napravi novi sajt ili deo sajta, na kome će se postovati samo vicevi i fore?"
nadam se da shvatate da nemam ništa protiv nekoga lično, radi se o tome da to srozava kvalitet sajta. ja pitam šta će biti kad i drugi korisnici krenu da prepričavaju dosadne viceve, uz argument da možda neko nije čuo/video?

GZM je malo oštra, ali se ja u principu slažem s njom, vicevi srozavaju kvalitet, to nisu definicije, ok mi je da budu primer. A prepisivanje je bzvz, odakle god da je.

gospodžo zgazim te i podržavam, no nikom ne možeš zabraniti da bude neoriginalan. kad god vidim nešto što znam od ranije, poželim da palac na dole ima bar dabl klik. vicevi su šitina jer, prosto, nisu definicije i trebalo bi ih brisati, ako se ja pitam. mislim da čet nije dobra ideja. možda PM-ovi preko kojih bi mogle da se razmenjuju sve relevantne informacije vezane za čet - icq brojevi, email adrese i sl.

Ako ćemo iskreno, ja ponekad poželim da svaka definicija treba da ima samo po jedan primer.... tj. da svaki ojam treba da ima samo jednu definiciju... ali to je APSOLUTNO BESMISLENO. opet, tu želju dobijam kad vidim da se na recimo, prvobitno odličnu "moju babu" (ne moram da linkujem valjda) doda još jedno 17 hiljada definicija od kojih, priznajem ima i odličnih, ali većina je šitina...

meni je najlepša stvar na ovom sajtu činjenica da sam u stanju da definišem nešto što niko do sada nije... ali to je tako kod mene, sigurno je drugima drugačije...

da ne dužim priču, ili da presečem dugu priču kratko(što bi rekli neki agresorski narodi:p) slažem se sa dotičnom "gospodžo-nagaziš-me". i apsolutno svaku reč koju je rekla ovde na ovoj temi podržavam. To naravno ne znači da i ostali nemaju istine u svojim rečima, čisto ja eto kao da budem aktivan pa nešto kao odgovaram, iako ništa novo nisam rekao:D (paradoks, zar ne?)

Ah, sad tek vidjeh ovaj forum...

Ali ne, ozbiljno. Nekropostovanje je na mnogim forumima zabranjeno. Što je umrlo, umrlo je. Ne oživljavajte ga opet.

Ovo nije umrlo, jer je i dalje problem...Ako se nastavi ignorisati, imacemo Vicajliju, a ne Vukajliju...

Ova tema je umrla. Ako hoćeš nešto još da napišeš, otvori drugu temu.

a jes vala stvarno i men to ide na zivce........pa ne samo na ovom nego i na drugim sajtovima