Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Luks je ubo takođe, ali nije se kladio.
Ma napisao sam na temi za glasanje
2. Proviron
3. Proviron
4. Proviron
PROVIRON JEME IDEMO KLADŽA
I popih ban:D
KOLIKO TE JE PROV PLATIO DA TO URADIŠ, DECXKO? :)
Sijalica - 300 na glavnog
Dionisio - 400 na glavnog
Crnigrujan - 600 na Mileta
ktitortm - 200 na Mileta
Jamajčanin - 250 na Mileta
zeussick - 250 na Mileta
ziro - 300 na Mileta
Tucankamen - 200 na Mileta
snajperist - 500 na glavnog
čestitke grujane
Fala, fala, vazda sam imao dobar nos za 'vake stvari.
Nego bilo bi zanimljivo da vidimo koliko je 'kuća' mislim Bili ispao dobar u čitavoj ovoj raboti. Kolko ja vidim mora da isplati ukupno 20,000 dobitnicima, još samo da neko prebroji koliko ljudi je učestvovalo pa da vidimo da li da ga nalazimo u gradu ili ne.
Nisam dobar ništa, štampanje vaučera je bilo besplatno. :)
Evo, po nezvaničnom brojanju učestvovalo je 30-tak ljudi, znači kladionica ispada čistih deset soma iznad pozitivne nule.
Jebiga, na kraju je ipak Bili pobedio, i nemoj ti tu nama troškovi, tiketi, porez, prostor, radnice vamo tamo kad si sve radio u virtuelnom prostoru, sam i elektronski uz pomoć vernog kalkulatora marke 'zyclon', otkucali te dušmani.
Ja bih bio srećan da imam neke koristi od ovoga, čak se nisam ni kladio. :)
Dakle, krajnji poredak je sledeći:
I mesto: MileBubreg
II mesto: glavni
III mesto: Count Zero
-----------------------------------------------------------------
Autor koji je pogodio pobednika takmičenja na početku klađenja će dobiti definiciju na naslovnoj.
Pu majku mu što nisam više uložio! PU! TOLE NAMESTIJO!!!
ЧЕСТИТКЕ ЛЕМИ :)
A jelte? Ja sve mislio Bili se zajebava, baš lepo što je vlast ispratila i ovu akciju.
Nego, ja bi ako može da ustupim tu odabranu velikom učitelju Luksu, prognoza mu je bila tačnija i mnogo zanimljivija. Osim toga, ima više materijala za naslovnu a čini mi se da je na nekom izboru nedavno povukao svoju definiciju pa nek čojstvo obrne pun krug.
I ako bi moglo stvarno da se učini nešto oko tih što su patrikovali Divi Gavajo.
Oću nešto u odabrane da ode, izgubio sam sa najmanjom razlikom od šampiona!!!!1 Ja sam moralni pobednik!!!2
Ja se ne zajebavam, kad obećam nešto to i ispunim.
Mojne tu da morališeš sada. :)
Bandi je baksuz, uloži na finaliste i ne pobedi, pu!
Eh, tuga pregolema, treb'o sam odlučniji biti. Ovako, samo moralna satisfakcija.
Ako može Šunta da se banuje ja bih voleo ;P
дискретни, што? због првог коментара?
šala mala, ja se ubih da mu uđe neki poster u odabrane :p
dobar je Šunta lik, skroz!