Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Luks je ubo takođe, ali nije se kladio.
Ma napisao sam na temi za glasanje
2. Proviron
3. Proviron
4. Proviron
PROVIRON JEME IDEMO KLADŽA
I popih ban:D
KOLIKO TE JE PROV PLATIO DA TO URADIŠ, DECXKO? :)
Sijalica - 300 na glavnog
Dionisio - 400 na glavnog
Crnigrujan - 600 na Mileta
ktitortm - 200 na Mileta
Jamajčanin - 250 na Mileta
zeussick - 250 na Mileta
ziro - 300 na Mileta
Tucankamen - 200 na Mileta
snajperist - 500 na glavnog
čestitke grujane
Fala, fala, vazda sam imao dobar nos za 'vake stvari.
Nego bilo bi zanimljivo da vidimo koliko je 'kuća' mislim Bili ispao dobar u čitavoj ovoj raboti. Kolko ja vidim mora da isplati ukupno 20,000 dobitnicima, još samo da neko prebroji koliko ljudi je učestvovalo pa da vidimo da li da ga nalazimo u gradu ili ne.
Nisam dobar ništa, štampanje vaučera je bilo besplatno. :)
Evo, po nezvaničnom brojanju učestvovalo je 30-tak ljudi, znači kladionica ispada čistih deset soma iznad pozitivne nule.
Jebiga, na kraju je ipak Bili pobedio, i nemoj ti tu nama troškovi, tiketi, porez, prostor, radnice vamo tamo kad si sve radio u virtuelnom prostoru, sam i elektronski uz pomoć vernog kalkulatora marke 'zyclon', otkucali te dušmani.
Ja bih bio srećan da imam neke koristi od ovoga, čak se nisam ni kladio. :)
Dakle, krajnji poredak je sledeći:
I mesto: MileBubreg
II mesto: glavni
III mesto: Count Zero
-----------------------------------------------------------------
Autor koji je pogodio pobednika takmičenja na početku klađenja će dobiti definiciju na naslovnoj.
Pu majku mu što nisam više uložio! PU! TOLE NAMESTIJO!!!
ЧЕСТИТКЕ ЛЕМИ :)
A jelte? Ja sve mislio Bili se zajebava, baš lepo što je vlast ispratila i ovu akciju.
Nego, ja bi ako može da ustupim tu odabranu velikom učitelju Luksu, prognoza mu je bila tačnija i mnogo zanimljivija. Osim toga, ima više materijala za naslovnu a čini mi se da je na nekom izboru nedavno povukao svoju definiciju pa nek čojstvo obrne pun krug.
I ako bi moglo stvarno da se učini nešto oko tih što su patrikovali Divi Gavajo.
Oću nešto u odabrane da ode, izgubio sam sa najmanjom razlikom od šampiona!!!!1 Ja sam moralni pobednik!!!2
Ja se ne zajebavam, kad obećam nešto to i ispunim.
Mojne tu da morališeš sada. :)
Bandi je baksuz, uloži na finaliste i ne pobedi, pu!
Eh, tuga pregolema, treb'o sam odlučniji biti. Ovako, samo moralna satisfakcija.
Ako može Šunta da se banuje ja bih voleo ;P
дискретни, што? због првог коментара?
šala mala, ja se ubih da mu uđe neki poster u odabrane :p
dobar je Šunta lik, skroz!