Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo napravicu ja http://www.haxball.com/?roomid=a3607cf9a2b323825f704d37dfdb5100a08d97302546832e2d0bc591291a8c90
kselo rajo kapun deste bre
Сијалица, николаИВ, чавез и Храсте, играмо сад?
ko hostuje? meni je net malo slab za te stvari
Само да се окупимо, ја ћу
Opet molim da ovi šalabajzeri završe to, da bismo mi znali sa kim igramo :D
Tu sam za 5, 10 min.
ok još hrast i čavez
tu sam za 5 min.
Kako sad igramo kad nas je petoro? Taj segment takmicenja ne ukapirah.
E, evo i mene!
Žajče ima li te
Pravi hraste
Ja ne mogu da udjem
probaj ponovo
udji nikola
Dzabe, zaglavi se na "connecting to host"
Aj neko drugi da hostuje, ili zovite nekog neutralnog (skrenuo sam paznju na ovo jutros)
jesi li probao u ovu drugu?
nova soba gore
Probao na obe ljudi
Mogu da udjem na link kod ovih pre nas sto igraju, ali kod hrasta nece