HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. ХАХАХХАХАХАХАХАХАХА КАКАВ СИ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

2. Nego, aj Žajče, samo tebe čekamo

3. Јел то стварно толики проблем? Играјте по полувреме, мењајте се, ако је то проблем.

4. KUME KAD ĆEMO DA DOKAŽEMO DOMINACIJU? Džela i Capone e ste tu?

5. Играо бих ја с чавезом ако је могуће некако да се убацимо накнадно, ал' врло често уме да ме јебе пинг због повремено лошег нета.

6. оће бити још ових купова?
    не знам кој се курац нисам пријавио

7. е, могу и с ракуном, и он пика добар хакс!

8. Bice, a mogli bi da napravimo i ligu. Ali, tu bi moglo da bude 4 ljuda po timu, igrao bi se 2v2, pa po nekoj logici ce valjda moci svako vece da igraju 2 ljuda iz svakog tima.

9. Коле каже да ће моћи тек око 21:00, чисто да знате.

10. Hraste, Chavez, ja sam tu u 21:00.

11. Moze u 21h sto se mene tice, taman da odgledam derbi.

12. KSELA, ROSONERI I RAJO JESTE SLOBODNI OKO 22;00?

13. moracu i sutra rano da ustanem,planiram da se onesvestim oko 22h...ako srbin do tad ne dodje nista od mene,jbg

14. Чек матори, ја сам ту

15. svi smo tu izgleda...pa ajmo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.