HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Nek neko drugi hostuje jebe me net

2. Pa sunce mu jeem, pa kako ćemo onda da se sigramo ako te jee net.

3. ŠTA BI KUME? ŠTO IZAĐE ONAKO

4. Ma hostovaće neko.Multi peri de ste

5. Ja čekam još je*eni 12 min. i ako se ne jave protivnici onda na mene ne računajte za druge dane.

6. Smarko, Džanki, Kuzmane, kad vam odgovara da se nađemo da odigramo to?

7. Nisam bio u mogućnosti ranije. A sinoć nije bilo ovih drugih, kad se Smarko vratio. On imao smrtan slučaj u komšiluku.

8. Šta izigravaš direktora, pa da ti se ja pravdam?
    MURŠ, BALO JEDAN BALAVI, SRAM TE BILO, DA TE SRAM BUDE!

9. Aj sutra ja odo.I zhajk dogovori sa njima tačnu satnicu da znamo za sutra da ne bude ko danas

10. Neko da napravi sobu sada?

11. E, meni je toliko bio zaboo net da mi se ucitavao forum 5 minuta, ne znam sta je sa onim govnetom bilo...jebiga, nisam mogao da udjem uopste...

12. Kaćemo mi da igramo junačine?

13. Kad se jave Smarko i Džanki. Može večeras, poslije 19h.

14. Ma joooook, prekosutra xD

15. Dokle je stiglo prvenstvo? Sta je bilo sa polufinalom? Jel moze neko da okaci sve rezultate?

16. Добро, овако ћемо.

Рабаџије - Обилић 2:11
    Лас Кастањетас - ХК Пањ 0:2
    Тестостерони - Лисичји поток
    Кумови - Цокулићева другарица 2:6
    Медвеђи Брлог - победник ЛАГ/Ноншалантни

Ко не одигра меч до поноћи испада. Ако ЛАГ и Ноншалантни одиграју а не одиграју са Брлогом, иду у наредну фазу. Тестостерони - Лисичји поток свакако испадају обоје ако не одиграју, жреб после поноћи. Ако све одиграте супер лоло

17. pa ček šta smo ja i džanki krivi što se ne pojavi na priemr druga ekipa?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.