HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Ma fiksna satnica i gotovo nema dogovaranja i čekanja il ako neko ne može dogovori se tačna satnica odma na temi.
    Elem ja bi voleo 3v3 big zanimljivije je nego 2v2
    A mogli bi i neki 1v1 turnir tu valjda ne bi bilo problema oko čekanja

2. I da pohvalim jučerašnje protivnike bio dobar meč i umalo brzim golovima da stignemo veliku prednost al na kraju primili gol 2 sekunde pre kraja

3. Stvarno, trebalo bi napraviti ligu po ovome sto rece neko sa prosle strane...

4. Ја сам на основу искуства организовао овак купић како јесам и сматрам да је то једини начин да успе. Ако неко мисли да може боље слободно нека проба, ја ћу играти како год буде било. Него, ајде ми ово прво да завршимо.

5. KORNELIJE HRAST STE TU?

6. i mene. Jel smo svi tu?

7. Pa nađi svog saigrača.

8. A hrast će juče da dođe.

9. Ja otišo. Ne mogu vas ja čekati do sutra.

10. Kornelije, prizovi Panja nekako...

11. Izgleda da je otišao na cert...

12. A što se tiče ovih predloga za pravljenje lige - ona prošli put je prošla očajno. Niko nije dolazio, svađe, nameštanja (tebe gledam Tole pederu ŠTO SI NAMESTIJO ŽREB DA IZMUČIŠ MAĐARA I MENE!!!11) i slična sranja. Bolji su ovakvi turniri s vremena na vreme.
    Inače, Dule i ja i dalje imamo skor 27:0, najjači smo!

13. Zajebano je organizovati ligu,

Bolji su ovakvi turniri s vremena na vreme.

Nego, Dio jesi li tu?

14. Tu sam... Malko sam pripit... Krecem na koncert za pola sata, tako da ako uspemo da se okupimo ekstra...

15. Tu je ksela, tu sam ja, tu je hrast, jel kornet tu?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.