U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kad mozete vi iz cokuliceve? Odgovara veceras u 9?
E ja ne mogu veceras, idem na svirku... Moze sutra?
Sutra petak, na mene uveče ne računajte. Jedino prepodne.
НЕК ПЕРИ ЗАВРШИ ТУРНИР УМЈЕСТО МЕНЕ НИСАМ НА ИНТРЕНЕТИМА
Sto se mene tice, moze i prepodne sutra.
Nek onda Dušan predje u vaš tim i nek se sigraju.
E, ja sam danas slobodan, sutra sam u skoli do 3h, a moram da lajferisem posle 7h
Xela, kornelije, možete sutra prepodne? I kada ti ideš na tu svirku?
Meni je svirka u 9, znaci posle 8 nisam tu... Eventualno oko ponoci ako hocete, ali verujem da cu biti posteno pripit, a nisam bas siguran da pravila dozvoljavaju dopingovanim igracima da ucestvuju... :)
Do kada se mora odigrati to?
Do nedelje, ali bilo bi bolje da sto pre zavrsimo sa tim jer pobednik mora da odigra jos jednu utakmicu da bi prosao u finale...
Peri/Čimp i ja moramo da čekamo dodigraju ovi
Ja mogu danas i sutra popodne, u petak ujutru ne mogu
aj nek hostuje neko ako hocete digramo rekreativno
Aj videćemo danas popodne, oko 17-18h da vas pobedimo.
Ај видите. Јел може џела тад?
bice zauzet kuvanjem :)
ЏКС
Ovako je glupo ljudi. Ajd posle kupa da napravimo 4 ekipe(ili ako uspemo da skrpimo 6 jos bolje) sa po 3 igraca pa da se igraju svako vece 2v2 utakmice. Jbga, ako ne mogu da se skupe dvojica od trojice nek igra jedan, a ako ne moze ni on onda nek se registruje sluzbenim rezultatom utakmica. Ako je jedan tu onda protivnicki tim moze da bude fer pa da se igra i 1v1.
I bilo bi zanimljivo da onda ta utakmica traje 10 minuta, taman bi se lepo razigrali i bili bi zanimljivi rezultati. I u ligi da svaki tim igra po 4 utakmice protiv svakog protivnika i onda bi imali 12 kola ili 20 u slucaju da skrpimo 6 ekipa... Bila bi dobra zajebancija, ovako dok se skrpe ekipe prodje par dana.
slazem se, bas kurac organizacija na ovom