Meni je svirka u 9, znaci posle 8 nisam tu... Eventualno oko ponoci ako hocete, ali verujem da cu biti posteno pripit, a nisam bas siguran da pravila dozvoljavaju dopingovanim igracima da ucestvuju... :)
Ovako je glupo ljudi. Ajd posle kupa da napravimo 4 ekipe(ili ako uspemo da skrpimo 6 jos bolje) sa po 3 igraca pa da se igraju svako vece 2v2 utakmice. Jbga, ako ne mogu da se skupe dvojica od trojice nek igra jedan, a ako ne moze ni on onda nek se registruje sluzbenim rezultatom utakmica. Ako je jedan tu onda protivnicki tim moze da bude fer pa da se igra i 1v1.
I bilo bi zanimljivo da onda ta utakmica traje 10 minuta, taman bi se lepo razigrali i bili bi zanimljivi rezultati. I u ligi da svaki tim igra po 4 utakmice protiv svakog protivnika i onda bi imali 12 kola ili 20 u slucaju da skrpimo 6 ekipa... Bila bi dobra zajebancija, ovako dok se skrpe ekipe prodje par dana.
Kad mozete vi iz cokuliceve? Odgovara veceras u 9?
E ja ne mogu veceras, idem na svirku... Moze sutra?
Sutra petak, na mene uveče ne računajte. Jedino prepodne.
НЕК ПЕРИ ЗАВРШИ ТУРНИР УМЈЕСТО МЕНЕ НИСАМ НА ИНТРЕНЕТИМА
Sto se mene tice, moze i prepodne sutra.
Nek onda Dušan predje u vaš tim i nek se sigraju.
E, ja sam danas slobodan, sutra sam u skoli do 3h, a moram da lajferisem posle 7h
Xela, kornelije, možete sutra prepodne? I kada ti ideš na tu svirku?
Meni je svirka u 9, znaci posle 8 nisam tu... Eventualno oko ponoci ako hocete, ali verujem da cu biti posteno pripit, a nisam bas siguran da pravila dozvoljavaju dopingovanim igracima da ucestvuju... :)
Do kada se mora odigrati to?
Do nedelje, ali bilo bi bolje da sto pre zavrsimo sa tim jer pobednik mora da odigra jos jednu utakmicu da bi prosao u finale...
Peri/Čimp i ja moramo da čekamo dodigraju ovi
Ja mogu danas i sutra popodne, u petak ujutru ne mogu
aj nek hostuje neko ako hocete digramo rekreativno
Aj videćemo danas popodne, oko 17-18h da vas pobedimo.
Ај видите. Јел може џела тад?
bice zauzet kuvanjem :)
ЏКС
Ovako je glupo ljudi. Ajd posle kupa da napravimo 4 ekipe(ili ako uspemo da skrpimo 6 jos bolje) sa po 3 igraca pa da se igraju svako vece 2v2 utakmice. Jbga, ako ne mogu da se skupe dvojica od trojice nek igra jedan, a ako ne moze ni on onda nek se registruje sluzbenim rezultatom utakmica. Ako je jedan tu onda protivnicki tim moze da bude fer pa da se igra i 1v1.
I bilo bi zanimljivo da onda ta utakmica traje 10 minuta, taman bi se lepo razigrali i bili bi zanimljivi rezultati. I u ligi da svaki tim igra po 4 utakmice protiv svakog protivnika i onda bi imali 12 kola ili 20 u slucaju da skrpimo 6 ekipa... Bila bi dobra zajebancija, ovako dok se skrpe ekipe prodje par dana.
slazem se, bas kurac organizacija na ovom