HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Да не спојлуј крајњи исход, http://www.haxballtube.com/watch/a4de908e12

2. Kad mozemo da pocnemo sa spojlerima? :)

3. Одмах! У узбудљивом финалу снаге су одморили Обилић и ХК Пањ. На опште изненађење свих гледаоца на Ла Бомбоњери, Пањ је повео у првом полувремену из једне контре и до краја полувремена играо бункер и посматрао дављење лопте од стране Обилића. На почетку другог полувремена шок, 2:0 за Пањ! А онда је машинерија Обилића почела да гази, 2 брза гола довела су до изједначења и лакше се дисало. Растерећени притиска Обилићи дају гол за вођство. Разочарани Пањ је затим изгубио конце и примио још један гол. Обилић - ХК Пањ 4:2
    Обилић је нови кампеон!

Медвеђи Брлог - Обилић 3:10
    Тестостерони - Цокулићева другарица/ ХК Пањ
    Цокулићева другарица - ХК Пањ 0:3 (службени резултат)

полуфинале 2: Тестостерони - ХК Пањ 4:9

финале: Обилић - ХК Пањ 4:2

победник = Обилић

http://www.youtube.com/watch?v=RLnTGSZ3CXI

4. hahaah mogli ste da dobijete al ste slepačke golove primili, mislim sa obe strane su bili slepački da se ne lažemo, ovaj korne sta je isprimao bruka lolo
    ajde neko pravi sobu da se sigramo

5. Uuuuuuuuuuu nevera.
    Cestitam Transferiju i Panju.

6. Cestitam pobednicima. Zasluzeno ste osvojili trijumf.
    Nadam se da ce se uskoro odigrati opet neki kup ili jos bolje liga. U svakom slucaju, HK Panj ostaje na okupu i u buducnosti. Da znam, tako obicno pise u novinama da bi sledeceg dana pisalo upravo obrnuto. Ne, necemo se sutra raspasti. Mozda prekosutra... Ali ni to ne verujem... :)

7. Јебига, много сам лоше играо, не знам како сам то допустио. Честитам противницима, заслужено су освојили! Храсте одлично си играо, све похвале.

8. На новом турниру Кумови знатно уигранији!

9. ZA NOVI TURNIR VEĆ SAD MOŽETE DA NAM PREDATE PEHAR JER KUMOVI OSVAJAJU 100%

10. ТО
    БОЉЕ ПРЕДАЈТЕ И ИЗБЕГНИТЕ БРУКУ

11. ZA NOVI TURNIR VEĆ SAD MOŽETE DA NAM PREDATE PEHAR JER KUMOVI OSVAJAJU 100%

Opet da vas izbacimo u prvom kolu? :)

12. ŠTA JE SAD NE SMETE PROTIV KUMOVAA?

13. Sjajno finale, očekivan šampion. Sve pohvale za Panj(eve).