HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. А шта мислите неки 1в1 турнир да организујемо? Сад преко лета, тешко је да се 4 особе, а тек 6, нађу у исто време да играју штогод, тако да је 1в1 најреалнија опција.
    1х5 минута без лимита на голове, ко поведе са 5 разлике прекида се меч. Оћемо ли?

2. Moze. Ali da igramo ligu. Da se naprave svi parovi, pa neko npr. moze da odigra 3 utakmice zaredom ukoliko su tu njegovi protivnici pa da posle ne igra par dana. Na kraju moze da se odigra play-off sa najbolja 4 lika ili 8 ukoliko nas se skupi dovoljno...

3. Za. I ja sam za 1v1 ligu.

4. Kako loši igrači kao ja da se ušlepuju uz nekog profija?
    A i 1v1 malo smara, nema tog timskog duha, deljenja tuge i sreće :)

5. Добро, а да лепо ставимо неограничено време за одигравање, већ ко кад може онда дође и одигра? И да, требаче нам нова тема, али њу ћу да отворим у играма јер нам је и ова један дар добре воље лоло. Радићу табелу преко хакс.гр ту ће бити и распоред. Једнокружно или двокружно?

6. Dvokruzno ako nas bude manje od 10, a inace jednokruzno. Da, treba nam nova tema, i bilo bi dobro kada bi menjao prvi post u njoj sa najnovijom tabelom, mada mozes i da imas tu na hax.gr...

7. ja se prijavljujem za 1v1

8. Ма једнокружно зашто компликовати. Ајде онда, пријаве до среде.

9. Скрати мало пријаве, ај до сутра у 20 00. Ионако је недеља, има људи. боље да почнемо што пре.

10. EUFRAT
    Kako loši igrači kao ja da se ušlepuju uz nekog profija?
    A i 1v1 malo smara, nema tog timskog duha, deljenja tuge i sreće

Nemam šta da dodam

11. Можда, али реално 2в2 и 3в3 лига је сада неизводљива, ово је једина реална опција, тамо од септембра може све.
    Иначе до сада се пријавили :

Лаки
    Храст
    Корнелије
    Кузман
    Цапун
    Душан1001
    Ивке32
    Росонери
    Друг Раја
    Лери Андервуд
    Еуфрат
    Србин1389
    Ксела

12. ај и ја пријава

13. aj i ja ću

KUMOVI STIŽU DO FINALA!

14. КУМЕ ВИДИМО СЕ У ФИНАЛУ

15. Iako sam slab singl igrač, prijavljujem se, Heks mora da se ispoštuje.

16. Sejm ez leri, prijava!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.