Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.haxball.com/?roomid=~14b473b28536fea3556ad90ef4a195dfbe0f11c642ccbfe147fe81a13732bac74
А шта мислите неки 1в1 турнир да организујемо? Сад преко лета, тешко је да се 4 особе, а тек 6, нађу у исто време да играју штогод, тако да је 1в1 најреалнија опција.
1х5 минута без лимита на голове, ко поведе са 5 разлике прекида се меч. Оћемо ли?
Moze. Ali da igramo ligu. Da se naprave svi parovi, pa neko npr. moze da odigra 3 utakmice zaredom ukoliko su tu njegovi protivnici pa da posle ne igra par dana. Na kraju moze da se odigra play-off sa najbolja 4 lika ili 8 ukoliko nas se skupi dovoljno...
За!
žemo
Za. I ja sam za 1v1 ligu.
Kako loši igrači kao ja da se ušlepuju uz nekog profija?
A i 1v1 malo smara, nema tog timskog duha, deljenja tuge i sreće :)
Добро, а да лепо ставимо неограничено време за одигравање, већ ко кад може онда дође и одигра? И да, требаче нам нова тема, али њу ћу да отворим у играма јер нам је и ова један дар добре воље лоло. Радићу табелу преко хакс.гр ту ће бити и распоред. Једнокружно или двокружно?
Dvokruzno ako nas bude manje od 10, a inace jednokruzno. Da, treba nam nova tema, i bilo bi dobro kada bi menjao prvi post u njoj sa najnovijom tabelom, mada mozes i da imas tu na hax.gr...
ja se prijavljujem za 1v1
Ма једнокружно зашто компликовати. Ајде онда, пријаве до среде.
Скрати мало пријаве, ај до сутра у 20 00. Ионако је недеља, има људи. боље да почнемо што пре.
Kako loši igrači kao ja da se ušlepuju uz nekog profija?
A i 1v1 malo smara, nema tog timskog duha, deljenja tuge i sreće
Nemam šta da dodam
Можда, али реално 2в2 и 3в3 лига је сада неизводљива, ово је једина реална опција, тамо од септембра може све.
Иначе до сада се пријавили :
Храст
Корнелије
Кузман
Цапун
Душан1001
Ивке32
Росонери
Друг Раја
Лери Андервуд
Еуфрат
Србин1389
Ксела
igram
ај и ја пријава
aj i ja ću
KUMOVI STIŽU DO FINALA!
КУМЕ ВИДИМО СЕ У ФИНАЛУ
Iako sam slab singl igrač, prijavljujem se, Heks mora da se ispoštuje.
Sejm ez leri, prijava!