Takmičenje u definisanju nedefinisanih izraza - podela izraza za drugo kolo

1. Stvarno ste sujetni. Evo npr. Bačje i ja smo k'o braća pa on opet nije glasao za mene ni u jednom krugu. Objektivnost pre svega!

2. meni je ovo prvi put - i nije bolelo ;) fala što ste bili nežni!
    sve zajedno, meni je ovo bilo super iskustvo. ali stvarno!

jedina moja zamerka na turnir je što nisam pobedio :ppp

3. Bačje i ja smo k'o braća pa on opet nije glasao za mene ni u jednom krugu

lololo bitno da si ti ispratio kako je on glasao, nadajuci se da ce da glasa za tebe keke

4. Uvek mi je bitan glas ljudi bliskih srcu mome. A o ovome da će glasati za mene, posle one serije printova baš sam očekivao da mi da svoj glas, lolo!

5. vala jeste bilo stvarno teško glasati i u ovom krugu

@diskretni
    ti si se plašio mojih sektaša i eto prošao si, neki su i glasali za tebe a po rangu sam bolji za oko 800 mesta... ali, ti si bolju napisao i naravno zasluženo si prošao u drugi krug

6. printovi su presudili, garant.

7. Elem, što se takmičenja tiče, najveći uspeh je činjenica da je postojalo veliko interesovanje i da su ljudi, naročito u prvom krugu, dosta o tome pričali. Takođe, čestitam Hausu prolazak u 8 najboljih i sve mu najbolje želim u nastavku natjecanja.

8. Takođe, čestitam Hausu prolazak u 8 najboljih i sve mu najbolje želim u nastavku natjecanja.

Nije lepo da zajebavaš čoveka, budi dostojanstven u pobedi :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.