Prijava

sta je fora sa njima?

gledo sam juce na nekoj bosanskoj (naravno) televiziji, i onaj glavni doktor, Semir, pricao kako oni to tamo iskopavaju, ciste i sta ja znam. pricao kako je piramida stara preko 10 iljada godina, a da je neka druga civilizacija, dosla prije oko 4 iljade i krenula da zatvara te tunele sto oni sad otkopavaju.

prica kako postoji neko magnetno polje u piramidi koje cuva strukturu od zemljotresa vec toliko vjekova. kako vazduh unutra struji sam od sebe iako postoji samo jedan ulaz. kako je nivo pozitivnih jona unutra nenormalno visok i kako se ljudi osjecaju do jaja kad provedu par sati tamo.

posto je sve zvucalo toliko savrseno i nestvarno, zacudilo me sto se od 2005. niko od svetskih naucnika nije iscimao da provjeri te tvrdnje, nego su odma sve otpisali kao namjestaljku.

el zna neko nesto vise o ovome?

bosanske

Eto šta ne valja.

matori,ipak se ispostavilo da su to obicna brda...nema nista od toga

pa dal su ovi tolko ludi da su uzeli da kopaju tunele sad ispod tih brda?
posto ima tunela, jebemliga/....

Eto šta ne valja.

lololo mojne. znas kako su osjetljivi. ovo je ozbiljna tema.

Pazi, te piramide jesu fenomen, ima ih svuda po svetu, i u Kini, i u Japanu, i u Južnoj Americi, ali to s Bosnom i naš Rtanj niđe veze

meni je najjaca ona knjiga "bosanske piramide - dokaz da su nekad u bosni zivela inteligentna bica" :)

mrzi me da rtrazim, al kniga postoji.

Bila sam i gledala u Visokom, jeste neko arheološko nalazište, a i najstariji je srednjovjekovni grad u BiH upravo tu. Pa ima logike da nešto ima. Moj utisak je da nema piramida, ali u to vrijeme je bila neka strana delegacija, koja sve to ozbiljno posmatra i sluša Semira. Jer da jesu piramide, davno bi ih otkopali, ovako samo prolongiraju, izvlače pare, prave dobar turistički marketing tom malom gradu.

NIJE VISOKO MALO!

celte, bio i poster ovde :)

Gledao ja neki kongres tih vanzemaljaca ubosni pod tom piramidom, objašnjavao čovek pola sata kako su tu tuneli u brdu i kako pozitivni joni leče svako sranje i kako još ima mnogo tunela koji nisu otkriveni.

Meni se čini, po snimcima, da on poprilično lupeta jer pokazuje zid i na jednom mestu kaže kako je to zid, a odmah pored se jasno vidi tunel koji je zatrpan - a nema nikakve razlike između ta dva dela tunela. Meščini da je to kao kad svi muslimani idu na ćevape kod Zlaje jer su bez svinjetine (pošto je kod Zlaje, naravno), a Zlaja ima mesara Milutina koji u mleveno meso stavlja svinjski vrat i boli ga kurac. Hajde ti u ćevapu prepoznaj da li je meso blejalo, mukalo ili njištalo pre klanja. Bosanac našao piramidu u Visokom, hajde bolan...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375887_414943981903077_685277349_n.jpg

I nije velik grad. Da se drugačije izrazim, a isto dođe :)

NIJE VISOKO MALO!

Iz ugla mlade osobe, jeste :/

ceo život sam čekao da krene voz u tom Visokom - pođe iz Sarajeva za BL ili iz BL za Sarajevo i u oba slučaja čeka ukrštanje sa nekim iz suprotnog pravca po dva sata...

a Visoko je, inače, u dubokoj kotlini :)

Bilo je o njima i prije neki dan na kanalu History u onoj emisiji Ancient Aliens.
Ma to je šprdnja, mi iz R.Srpske se đprdamo sa njima, slikajmo i mi naše piramide, jebem li ga, skoro svako treće brdo ima oblik piramide :)

Ove godine slavim neka svi to vide, misle da je nemoguće k'o u Bosni piramide

-Edo Maajka-

ja vjerujem u piramide u visokom pogotovo zbog testamenta

Ovako kad gledaš, rekao bi čovjek da je piramida.

http://matrixworldhr.files.wordpress.com/2012/01/1-bosanska-piramida-mjeseca.jpg

Ali čisto sumnjam da smo mi takve sreće... Jest svakakva bagra naseljavala Bosnu, ali ovi su nešto previše.

Svako treće brdo oko Bosne je u obliku piramide. Pa kad kreneš iz Doboja ka Sarajevu ima bar 600 brda koja su savršeno špicasta. Bio sam tamo, obišao te iskopine, imaju neki monolitni blokovi koji su oooogromni i kao takvi formiraju zid, pločnik, staze i to... Jebem li ga, izgleda kao da jeste ali ima takvih nakupnina škriljca diljem BiH. Kamen ko kamen.
Skontala to ova budala i mlatnula debelu lovu.

Imaju čak gore na Visočici (to je to brdo u obliku piramide iznad Visokog) aščinica ĆEVAPI KOD FARAONA.

Pišanje, znači....