U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A što Četnici Direktore? Pa vi ste ubili Dražu.
Je l' može ovako ganjani, al više vas da se izjasni, ako pobedite Derbi odbanovaću rasnog i dobija vajld kard tri dana da zaliva temu, a ako pobedi Partizan menjam vam ime teme u ono koje mi Grobari izaberemo sutradan, može?
Koji će mi kurac janpi koji navija za Zvezdu lolo
Dobro, ja reko' vaš je, kakav je takav, rizikovaćete, šta znam, kad ono prc, bole vas kita za rasnog.
Ej što se mene tiče može al ako dobijemo oćeš ti tvojima da objasniš da je rasni beli medved 3 dana?
Da, ali dobro, naravno da će se ljudi braniti i napušavati ga, ali rasnog to ne dotiče :)
Danas vam sledi karanje par ekselans. Jebaće vas neka durunga fazon Saša Marković, da vam bude još gore.
Ma de će da se brane, od njega nema odbrane.
Videćemo. X ja kapiram, al okrugla lopta :)
На прошлој текми сте направили кореографију у којој је било потребно саставити најдужу реч. Горим од узбуђења да видим шта је следеће, корак по корак или пак асоцијације.
Briga me za koreografiju.
Zna se šta je bitno.
Da vam Saša Marković da gol, em da izgubite, em da vam retard da gol.
признај да те је мало срамота што вам кореографије организују дауновци. ђавола дауновци, чак ни они не би онолико засрали
Nije me uopšte sramota. Meni je bitna pobeda. I vi se mnogo palite na koreografije, kada nemate šta drugo, a u tom segmentu ste možda najbolji u Srbiji, ali to je otprilike to. Kada vidim šta sve drugi rade po svetu, to vaše deluje kao deca da prave, a još plus se palite na to.
E stvarno, ako nam Marković utera, taj gol treba da se računa 2. Džone, šta se priča po tribini, jel dolazite danas?
0:0
Dolazimo, naravno. Jug - Istok (zabr)
Biće 0-0 sada sam siguran. Ovaj Jebač jek'o baba Vanga. Sve pogađa.
Jel će dima prenos na Radio Televiziji Srbije?
Ima na Areni 1, ne znam dal će biti još negde.
Ne znam što smrdljivi RTS ne prenosi kad bi derbi gledalo sigurno milion, dva ljudi.
ma prenosiće... jer je naše pravo da vidimo sve, jelte :)))
Умро Тијанић. А и Арени се, једноставно, може да не продају никоме право на пренос.