Џио гес - погоди ди си!1

1. Prvi pokušaj: 11385

2. Bez gugla najbolje što me usralo je 18500, najbolje što sam pogodio je na 5 metara kad me bacilo ispred nekog restorana na obali u kalifornijskom zalivu koji je na kraju bio obeležen na karti a na zidu pored je pisalo koji grad. Jebo ti ovu igru, kad te pogodi odereš a kad te baci u neku pustaru možeš samo da gledaš gaje li ovce ili koze pa ako su ovce - novi zeland, ako su koze - zimbabve.

3. Dobro ubadam Ameriku, lako može po pejzažu, flori i fauni da se pogodi, reljefu i tome. Ali me jebe Australija i Južna Amerika. Sve je isto, pustara ili rendom govno.

4. 11983 Много је добро ово за губљење времена.

5. Чаче, приближиш да би видео оне натписе на кафанама, хотелима, билборде и то. На основу тога мислим да је најлакше погодити.

6. Ja ameriku ubadam po putevima.

7. objasnio si sa nemacka-juzna afrika i libija-australija xD

8. uvek me sjebe.

a malopre, fotka dvorište, u dvorištu prikolica, traktor, lada, i tako neka drvena ograda, ja stavio bosna, kad ono BRAZIL

ma duvaj ga

9. igraću sve dok ne dobijem 1 poen

10. Шта ли је то што повезује Грчку и Тајван сем мора лоло

11. Your guess was 0.134 km from the correct location and gave 6468 points.
    opa

12. ovde samo jos fali da stave sliku na moru bez iceg okoli osim vode,pa kao jde trai

13. Њарнере, само гледај путоказе и глупости, само у екстремним случајевима нећеш ништа наћи, али углавном макар километрима далеко има путоказ :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.