Nije fora da idete 10 kilometara okolo, ja samo okrenem sliku za 360 stepeni, malo zumiram ako piše nešto i to je to. Mogu i ja da odletim 5km dalje, naiđeš na selo, izguglaš sve i ubodeš 100m dalje. Nije fora.
Луди Чак
Nije fora da idete 10 kilometara okolo, ja samo okrenem sliku za 360 stepeni, malo zumiram ako piše nešto i to je to. Mogu i ja da odletim 5km dalje, naiđeš na selo, izguglaš sve i ubodeš 100m dalje. Nije fora.
зависи од игре до игре јбг, једну ми стави прве 4 слике у пустињи или шуми, а некад су бар 3 или четри неки град и то карактеристично приморски или степски рецимо. још кад добијеш натпис.
опа рошток немачка за 135 километара у шуми се налазим поред пиваре на којој ништа не пише и неке дизалице/бушотине у даљини и двоје људи који блеје као хајкинх. јеботе ал сам добар.
lolo a ja to gledam 20 sekundi max, nemam živaca
хахахах, мени се дешавало да наиђем и на камион па гледам ко је превозник хД Па Гуглам превозника и тако. :)
Jebote gledam neki most, isti novosadski Sloboda. I približim ja i roknem na sred mosta, kad ono u Brazilu jebote!!!
хахахахаха, исто. ја мислила мост на ади, кад оно парагвај. ах, туго туго
Al nije fora da guglujete. Inace, najbolji guess 12387.
Ne zamlacujte se pa da stavljate tagove negde kod nas. Jos gugl strit vju nije proso kroz nasu zemlju, a ni Mkd cini mi se, od ovih iz regiona
ja tek sada shvatio da ovde moze da se krece oko mesta na koje te baci.
Na ovo skočkovo od 23 ilajde, uspio sam 12 ilajdi, i to mi je rekord.
http://goo.gl/Huc8P
Скочко нуб. Одр'о сам те Скочко! :)
vi ladno guglate...ja ni ne pomeram ono sranje,bacim pogled na par sek. i samo nabodem neku tackicu na mapi koju i ne zumiram
Системом офрље убодох Вудворд у Оклахоми за 11,6 километара.
5611 поена у цугу, 15564 поена свеукупно.
http://www.geoguessr.com?v=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%3D
Па јесте фора, идеш на истраживање света око себе лоло.
u glavnom smori posle prve igre.
http://www.geoguessr.com?v=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%3D%3D jebem li ga ja ne mogu bolje :)
тај фазон.
ја одваљујем ово.
кида игра.
зависи од игре до игре јбг, једну ми стави прве 4 слике у пустињи или шуми, а некад су бар 3 или четри неки град и то карактеристично приморски или степски рецимо. још кад добијеш натпис.
убадам брате евергледс, тампа, флорида за 140 километара без окретања без кретања!
опа рошток немачка за 135 километара у шуми се налазим поред пиваре на којој ништа не пише и неке дизалице/бушотине у даљини и двоје људи који блеје као хајкинх. јеботе ал сам добар.