Jebiga, jutros bi izednačena boraba za drugo mesto međ nama trojicom ( Serjoža, BezDeranja i ja imali po devet), al sad se promenila situacija. Oni dobili po 6 glasova, a ja jedan. Jbg, a taman sam se ponadao da imam neke šanse.
tema za diskusije tipa tvoja defka je govno, moja je najbolja i slicno. a ne da dodjes na temu dok traje glasanje i kazes e ljudi ja imam 3 glasa, ovaj ima 5, a ovaj 15.
tema za diskusije tipa tvoja defka je govno, moja je najbolja i slicno. a ne da dodjes na temu dok traje glasanje i kazes e ljudi ja imam 3 glasa, ovaj ima 5, a ovaj 15.
Upravo ovo je neka poenta teme. Prebrojavanjem glasova i obaveštavanjem ljudi o tome stvarate uslove da neko promeni glasove koje je dao. Posle vam je kriv đavo kada se "zvanični" rezultati ne poklapaju sa onim što ste vi izbrojali.
Jeste, ne bi trebalo da se glasovi menjaju kada se jednom glasa, ali se na to ne može uticati dok se ne zaključa tema.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
КОА САМ СЛЕПЧИНА НЕВЕРУЕМ. професионална деформација јебига лоло
ја бих гласао за тебе да су ми дозволили лицимури. :треп треп:
Ja sam glasala i nisam dobila posao! Što lažeš ovaj narod?!!!111
Edit: :stidi se, nisam glasala:
Još 3 sahata do kraja prvog kruga.
Jebiga, jutros bi izednačena boraba za drugo mesto međ nama trojicom ( Serjoža, BezDeranja i ja imali po devet), al sad se promenila situacija. Oni dobili po 6 glasova, a ja jedan. Jbg, a taman sam se ponadao da imam neke šanse.
Da znaš samo kako je kod nas klanje za prolaz.
koji dio
Zajebite ta samostalna prebrojavanja i obaveštavanja ko je sakupio koliko poena.
vam nije jasan?
Ja glasanje više spomenuti neću do večeras.
Nisam video ovo... Opet mislim da je bezveze, jer je ovo tema za diskusije, al ajde, poštovaću ovo pravilo...
ciganski je.
Е мој болте, у нашој групи јебе луд збуњеног! :)
nema tu nikakve misterije, ko god glasa za mene dobije posao u NIS-u :)
Ja prošle godine odbio posao tamo jer nisu hteli dovoljno da me plate.
Inače u onom prvom glasanju prošli svi za koje sam glasao, sem drhousa.
Ako budem glasao za tebe Bruce, je l možeš i željenu platu da mi središ?
да се Брус дисквалификује због малверзација ома...наравно неће, јер модератори сви раде у НИС-у...ал ајде. ДА СЕ ЗНА.
Opaaaa, prva defka sa "Kratežiranja" već dobila naslovnu :)
Mrs.Raven, čestitke.
Upravo ovo je neka poenta teme. Prebrojavanjem glasova i obaveštavanjem ljudi o tome stvarate uslove da neko promeni glasove koje je dao. Posle vam je kriv đavo kada se "zvanični" rezultati ne poklapaju sa onim što ste vi izbrojali.
Jeste, ne bi trebalo da se glasovi menjaju kada se jednom glasa, ali se na to ne može uticati dok se ne zaključa tema.
Sede, defka ti je govno!
BOLI ME KURAC, JA SAM PROSAO, OPAAA!
na guzove, al sam prosao!
DAO SI GUZOVE DA BI PROŠAO?? :)
hahah definisi.
proci na guzove
prodati dupe za prolaz!
plus i omiljeno i odabrana i aukurac
ИМА НЕКА ПИЧКА РАСПОЛОЖЕНА ЗА КОИТУС? ИМАМ ОДАБРАНУ НА ВУКАЈЛИЈИ И ПРОШО САМ ДАЉЕ!
Čestitke slučajnim prolaznicima.