KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. Bruce
    nema tu nikakve misterije, ko god glasa za mene dobije posao u NIS-u :)

?!

2. Ко је победијо?

3. Upravo izbrojah glasove - puno je teških grupa, gde su autori izjednačeni. Međutim, jedan autor je glasao sa duplog naloga i pri tome je sebi dodelio jedan glas. Znam da nigde nisam napisao da nije zabranjeno glasati sa duplih, ali sam očekivao da će ljudi biti fer. Sedplas nije glasao za svoj dupli kojim se takmiči. Najverpvatnije ću obrisati post u kome su glasovi duplog naloga. Autora neću banovati, ali to ne znači da ću ubuduće tolerisati takve stvari.

4. Вид како ми модератори из места одговарају, хехехе.
    Дај ти лепо имена, ал немој бановати. Да га мало прозивамо, заслужио је. лололол

5. Koji autor je u pitanju?

6. Дај ти лепо имена, ал немој бановати. Да га мало прозивамо, заслужио је. лололол

7. Ala neko ovo takmičenje shvata ozbiljno. Ko da će jebati ako ode u drugi krug. Imena, kolega, imena.

8. kad sam vido svoje ime u postu presjeko se lolo
    jebemtisunce.

9. Previše se IP adresa podudara, ali hajde-de: dešava se to kada na net ideš putem mobilnog neta. No, današnja IP adresa se podudara, plus su oba naloga bila aktivna danas.

Definitivno brišem post, ali neću otkriti ime. Ako se ponovi - banana.

10. sedplas poštenjačina, alal vera

11. на стуб срама море

12. Пих... Морате муљаторе да бацате лавовима да би мање муљали... Није да смо ми лавови, сем што тако егзотично миришемо, ал добро сад...

13. кога занима ко је, нек се јави на пвт, рекао ми је ремац да не причам јавно!

14. GEJ STOP, CIMANJE STOP, DOPUNA STOP!

15. Ajmo 50 pluseva i izbacujem ime autora na zid.

DOJAVADOJAVADOJAVA

Imate vremena do 21:00

16. Ја сам се разочарао кад сам сазнао ко је, размишљам о самоубиству.

17. Ne pratim tog autora više!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.