KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. ćuti i glasaj protiv, vidiš koliko ih je prebiće nas ako smo za...

PROTIV

2. I još poslao definiciju Ciklonu na PVT da ne bi bilo zabune zbog ijekavice! Ciklone, Ciklone...

3. E, hajde bez preteranog "PROTIV" spema. Vladimire, puno autora učestvuje na takmičenju i nije baš lako toliko izraza izvući i podeliti. Plus se ovako neki izrazi definišu u više varijanti, što opet daje draž samom takmičenju.

4. edit
    imao sam glupo pitanje, nebitno...

5. није стиго човек одједном да искуца све.. :)

6. @ Mančester
    @ Kaname
    ljudi, ja ne znam gde se vi žurite, pa odmah postavljate glasove? Prvo treba da postavim listu autora i njihove definicije po grupama, pa tek onda može da krene glasanje.

7. ČEKAM CEO DAN DA GLASAM LOLOLO

8. @ highlander - stigla mi je gomila pvt-ova, sa linkovima defki koje su takmičari napisali, a ja sam morao da ih pobrišem jer su mi zaista zatrpali PVT deo. Izvini, jbg.

9. Реакција на теми за гласање ко ред пред пекару деведесет треће. Како донесу векну љеба, тако пензоси упадају и грабе ко луди... :)

10. а јебига маћори, да обавим па да ладим мудо :Д

11. jel mogu ja sada da se prijavim, tj. oce li biti neko novo takmicenje uskoro?

12. hehehe, ja slučajno kliknem na X pa zatvorim word, inače bi prvi pokačio sve glasove :)

13. @ Peri - je li, da li ti vidiš šta piše u pravilima? Tamo lepo stoji sledeće:

Glasa se tako što svaki autor u svom postu napiše imena autora za koje glasa jedno ispod drugoga, redom po grupama u kojima se nalaze.

Koji kurac pišeš ime definicije?

14. Jedino sam u osmoj grupi (prvo glasanje) dao sve pluseve. Nažalost, liče mi defke previše, što je i bilo za očekivati. Ajvareva i Brus Vilis defka najjači utisak ostaviše.

15. Možeš lepo da napišeš redni broj grupe i ime autora, ili samo ime autora, ali onim redom po kojim se nalaze ti autori po grupama.

16. Po mom mišljenju je trebalo uvesti pravilo od minimum 500 poena na definicijama da bi se prijavilo za takmičenje. To bi povećalo kvalitet takmičenja i takmičenje bi još malo dobilo na ozbiljnosti. Gledam onaj Satir ima napisanu jednu defku, koja je fora da se čovek takmiči sa njim, bolje da je Kelt ubačen, iako je moderator.

17. Бого

jel mogu ja sada da se prijavim, tj. oce li biti neko novo takmicenje uskoro?

Ovo nije tema za prijave, stoga ne možeš da se prijaviš.
    Tek što je krenulo ovo takmičenje, a ti pominješ novo. Polako čoveče, polako. :-)

18. Po mom mišljenju je trebalo uvesti pravilo od minimum 500 poena na definicijama da bi se prijavilo za takmičenje. To bi povećalo kvalitet takmičenja i takmičenje bi još malo dobilo na ozbiljnosti.

Razumem te Bili i slažem se sa tobom donekle. No, ograničavanje je zajebana stvar, jer će uvek biti onih koji se bude zbog tih organičavajućih stavki/pravila. Plus, pokušavamo da pojačamo pisanje, čitanje i ocenjivanje defki, tako da moramo da uzmemo u obzir svakog autora koji se prijavi.

Isto tako, gledamo da ne ubacujemo moderatore na takmičenja, da bi ostali autori dobili mogućnost da im definicije budu čitanije i da dođu u prvi plan, da se tako izrazim.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.