Pet autora nije napisalo svoje definicije i tako zauzelo mesto drugim zainteresovanim. Na sledećem organizovanom nadmetanju neće biti u mogućnosti da učestvuju.
Pošto sam tek skoro došao do kompa, te nisam na vreme zatvorio temu, dao sam autorima fore do 18:30 da napišu defke. Ako ih dotle ne napišu, onda će grupe biti okrnjene, ali šta da se radi.
Inače, da vas informišem, kada već ne možete da čekate:
- glasa se samo za po jednog autora iz svake grupe;
- autori koji učestvuju u takmičenju glasaju za po jednog takmičara iz svake grupe, sem iz svoje;
- dalje prolaze po 2 najbolja takmičara iz svake grupe;
- u drugom krugu se autori takođe dele po grupama (tek od trećeg kruga kreću dueli);
- nagrade su iste kao i na prošlom takmičenju.
Sledeći autori:
- Ludi Čak;
- Satyr;
- highlander007;
- C0a
nisu napisali definicije ni u dodatnom roku za pisanje, te su zbog toga diskvalifikovani sa ovog takmičenja. Oni (takođe) neće imati mogućnosti učestvovanja na sledećem takmičenju.
Ја колико сам сконтао, чак сам и коментарисао, highlander007 је написао дефиницију, стим да је наслов ставио као риједак случај... Сад, ако није по прописима, шта је ту је...
Ček ovo je konfuzno malo.
Imam predlog.
Zašto ne bi prošla dva autora iz grupe gledajući kako su ljudi ocenjivali.
Pa posle da ide nokaut faza i tada da krene glasanje.
Šta mislite?
Владимире, нема вајде од тога... Неки су до скоро написали дефиниције, можда бољег садржаја него предходни аутори, и временски нису успели да прикупе довољан број плусева. Било би неправедно, бар са моје стране.
Pet autora nije napisalo svoje definicije i tako zauzelo mesto drugim zainteresovanim. Na sledećem organizovanom nadmetanju neće biti u mogućnosti da učestvuju.
Pošto sam tek skoro došao do kompa, te nisam na vreme zatvorio temu, dao sam autorima fore do 18:30 da napišu defke. Ako ih dotle ne napišu, onda će grupe biti okrnjene, ali šta da se radi.
Inače, da vas informišem, kada već ne možete da čekate:
- glasa se samo za po jednog autora iz svake grupe;
- autori koji učestvuju u takmičenju glasaju za po jednog takmičara iz svake grupe, sem iz svoje;
- dalje prolaze po 2 najbolja takmičara iz svake grupe;
- u drugom krugu se autori takođe dele po grupama (tek od trećeg kruga kreću dueli);
- nagrade su iste kao i na prošlom takmičenju.
Написао сам, јебига шљакао сам цео дан и ето, то је то.
Eukurac, moram da skraćujem listu sad.
Чекај, како се гласа? Давањем плусева или дајем глас у неку тему?
Biće tema otvorena.
Oket..
Sledeći autori:
- Ludi Čak;
- Satyr;
- highlander007;
- C0a
nisu napisali definicije ni u dodatnom roku za pisanje, te su zbog toga diskvalifikovani sa ovog takmičenja. Oni (takođe) neće imati mogućnosti učestvovanja na sledećem takmičenju.
Ја колико сам сконтао, чак сам и коментарисао, highlander007 је написао дефиницију, стим да је наслов ставио као риједак случај... Сад, ако није по прописима, шта је ту је...
Ček ovo je konfuzno malo.
Imam predlog.
Zašto ne bi prošla dva autora iz grupe gledajući kako su ljudi ocenjivali.
Pa posle da ide nokaut faza i tada da krene glasanje.
Šta mislite?
PROTIV!
Владимире, нема вајде од тога... Неки су до скоро написали дефиниције, можда бољег садржаја него предходни аутори, и временски нису успели да прикупе довољан број плусева. Било би неправедно, бар са моје стране.
hajlander je napisao definiciju, samo na ijekavici.
rijedak slučaj
EDIT: a ja sam pička jer sam pogazio jezik prađedova.
Nek nokaut faza krene za 48 sati. Ako je defka dobra sigurno će je ljudi primetiti.
Ovo je samo predlog.
Ok, Hajlender je napisao defku. Prepravićemo naslov, pa vratiti na izvorno po završetku takmičenja, ako se setimo :)
ПРОТИВ.
PROTIV.
PROTIV!
kako je glasilo pitanje?
ćuti i glasaj protiv, vidiš koliko ih je prebiće nas ako smo za...