KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. Jel je vec spreman post i za drugu grupu? Tj. jel pocinje oma posle zatvaranja prve?

2. bio bih jako neprijatno iznenađen da nije

3. Bruce ti već proš'o boli te uvo, a neki, poput mene, još čekaju.

4. Bruce ti već proš'o boli te uvo, a neki, poput mene, još čekaju.

pomiri se sa porazom, Usaine!!!

5. Bruce sebi na ime naštelio da pobjedi

6. Videćemo Pani :) Ko ima najbolji skor u našoj grupi za sad?

7. pravi si Spartanac. ja se nadam prolasku kao drugi u grupi :)

8. Čekamo večeras pa ćemo videti. Možda ni ti ni ja ne prođemo.

9. prvi napisao defku pa se najduže vrtela, u tome je cela fora :)

10. Ja napisao i krenula extra, sad nešto malo stala.

11. Кладим се у 1000 динара да ћу бити последњи у групи, ај, ко хоће да се клади?

12. Po meni vi ste dobili najzajebaniji izraz cornelije.

13. Ja bi voleo da sam prošo, al niko ne voli kolače...
    Bem ti razmenu učenika...

14. Brus kupovao lične karte uoči glasanja! Vrati mi ličnu treba mi da produžim menzu! :))

15. cornelije
    Кладим се у 1000 динара да ћу бити последњи у групи, ај, ко хоће да се клади?

BARDO SI TI ČKODE

16. BARDO SI TI ČKODE

ljisica on je...kao ajde da se kladimo da cu biti zadnji pa svi koji se klade da glasaju za mene,da bi dobili pare...ovo je jako lukav pokusaj mita xD

17. To ni ja nisam radio kada sam napravio kladionicu! Svi bi da se ovajde od takmičenja, umesto da šire olimpijski duh! Država duradi nešto!

18. Osjećam da će ovim takmičenjem posebno početi da se siluju defke ništavne vrijednosti. No dobro...

EDIT: Ja svakako više ne čitam ništa, niti dijelim ocjene. Ponekad na naslov lupim plus ili minus.

19. Vid Čampija, postao svoj čovek, pa digao nos, ccccc. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.