Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Đe da ga dižem više, znaš kol'ki je, k'o pola parmaka.
Nego vidi:
http://prntscr.com/16xnqi
Mršćite, neću ni ja vas da čitam!
Vid Čampija, postao svoj čovek, pa digao nos, ccccc. :)
Kakav čovek, on je Bosanac.
Рече човек који је написо шест "њене мајке" дефиниција, колико се види са овог принта.
I sve obrisao sam! :P
To je bilo neko šizenje u pitanju :)
Стварно блам та шизења.
u ovoj drugoj polovini žreba jedino u devetoj grupi nisam imao nikakvu dilemu, a 13-ta me namučila svojski... težak izbor...
Jbm li ga, nekako su mi bolje defke bile u prvoj polovini žreba, podelih minusa sada.
Ciklone, imaš grešku u grupi 15, Arlovskom nisi linkovao definiciju već njegov profil, prepravi to.
odo brzo da stavi neki weeep glavatar :*
Једва сам одлучио за кога гласати из групе 10.
Rezultato prvog dela prvog kruga:
http://vukajlija.com/forum/teme/52568-krateziranje-prvi-krug-glasanje-za-autore-u-grupama-1-8?strana=5#post_2390969
za jedan glas sam proso lolo
Zahtevam ponovno brojanje, triput sam izbrojao da imam 15, a Srke 14.
ja sam maloprije prebrojao, bilo je 15-14 za mene, al nek se to provjeri :)
il je neko edit uradio il sam se zajebo
Dobro se držim za sad međ elitom
Ne može odraditi edit kada je zaključana tema. Sad je neutralni lik izbrojao 14-14. Moguće je da si dobio plus 1 jer imaš više ocena ostalih takmičara. :)
Diskvalifikuj Bilija i Srka jer se biju ili oduzmi po deset glasova hoho
ахахха прца вас неко
Dobro je, bacih pogleda na glasove u svojoj grupi i mogu reći da mi je jakooo drago da sam i ja dobio koji glas. :)
Mi smo pacifisti. :)