Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ja sam davao pluseve svojima jebem vam boga
lagano prošao kao drugi. neverica.
i sad mi ta defka kao ima najbolji skor. lolololo
Zyc,
Mislim da se ova tema dugo nije ažurirala i da kao učesnici u ovom takmičenju zaslužujemo da se ime autora koji je petljao oko glasanja (kao i svaki drugi učesnik takmičenja koji se bude služio sličnim stvarima u ovom ili nekim od narednih nadmetanja) zaslužuje post na stubu srama.
Takođe bi bilo poželjno razmotriti o onemogućavanju učešća na svim predsojećim takmičenjima za bilo kojeg prevaranta.
Hvala!
Mislim da je problem to što Zajk nije napomenuo da ne sme da se glasa za sebe sa duplih. Mislim naravno da mi svi znamo da nije u redu, ali čovek je samo iskoristio rupu u pravilima.
Je l' stvarno neko jeo govna il' se zaebavate?
Mislim da je problem to što Zajk nije napomenuo da ne sme da se glasa za sebe sa duplih. Mislim naravno da mi svi znamo da nije u redu, ali čovek je samo iskoristio rupu u pravilima.
Hahahahaha
Hvala ti, baš se lepo nasmejah!
Znači, možeš ići gradom i nabadati ljude nožem bez posledica, jer ti niko nije rekao da to ne radiš.
1.Честитам свима који су прошли, поготову Триши и Декију из моје групе.
2.Сад Пуњач ми дође 1000 динара што смо се кладили да ћу бити задњи лололо
3.Хвала свима који су веровали у мој таленат и гласали за мене, памтим вас, саћу вас лајкеришем мало лололо
4. Ова марлверзација заслужује да се разоткрије да таквим ''ауторима'' ни на памет не падне да ради такве ствари, опак нолајф и блатњав образ :)
Pa kažem da zato neće da otkrije ko je to uradio. Kao kada nalaze rupe u zakonu za plaćanje poreza. I NISAM REKAO DA JE TO MORALNO!
хахахахахахаха
он рангира набадање људи ножем и гласање за себе
па ђе ми жииииииииивимо?!
Ја сам једном лизнуо своје говно кад сам био мали да видим какав је укус.
И сад те зову ЈЕБАЧ :)
ау јебач брате.. сузе ми пошле
Nemoj leba ti, dosta smo ovih dana o noževima, ubadanju i rupama u zakonu.
A i nije isto kada ti neko ne kaže da nešto ne radiš i kada na nekom mestu, koje je i jedino relevantno po pitanju šta sme, a šta ne sme, ne piše da nešto ne sme da se radi. Koprende?
EDIT: Da ne pominjem ovo što Vidra kaže lololol.
хахахахахахаха
он рангира набадање људи ножем и гласање за себе
па ђе ми жииииииииивимо?!
BRAVO! Drago mi je da sam te naveo da razmisliš o tom pitanju i da sam te barem malo nasmejao.
I I I I I, kakoe bilo, ima li se rašta probavat ????
Па добро, погреши човек, ал ја сам ипак за то да се каже и да се усмено прекори. лололо
Шта се све овде радило, гласање за себе је реално ништа.
Циганија ето шта је.
Jes vala, eto neki su i govna jeli.
Evo priznajem ja sam. Znam da nije očekivano al jebiga desilo se. Slobodno me zajebavajte i stavite na transfer blama ili šta već. I ako može Zyc da Paninaro prođe kao drugi umesto mene. Zaslužio je.