Evo priznajem ja sam. Znam da nije očekivano al jebiga desilo se. Slobodno me zajebavajte i stavite na transfer blama ili šta već. I ako može Zyc da Paninaro prođe kao drugi umesto mene. Zaslužio je.
KAKO SAM TE NAVUKAO PIČKO HAHAHA MRŠ NA STUB SRAMA SADA!
1. Šarlo - 55 glasova
2. msmojne - 5 glasova (3 glasa su od ljudi koji su se takmičili u drugom delu prvog kruga)
3. Comi_PG - 5 glasova (2 glasa su od ljudi koji su se takmičili u drugom delu prvog kruga)
4. M70 - bez glasova
Evo priznajem ja sam. Znam da nije očekivano al jebiga desilo se. Slobodno me zajebavajte i stavite na transfer blama ili šta već. I ako može Zyc da Paninaro prođe kao drugi umesto mene. Zaslužio je.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://www.youtube.com/watch?v=zW-ZqutogB4
стварно, јеботе.
изгледа да мислим да је набадање људи ножем погрешно. нисам то знала досад. :))
KAKO SAM TE NAVUKAO PIČKO HAHAHA MRŠ NA STUB SRAMA SADA!
АМАН ЈЕСТЕ ВИ СВЕСНИ КОЛКО ЈЕ ШАРЛО ИЗДОМИНИРО?
2. msmojne - 5 glasova (3 glasa su od ljudi koji su se takmičili u drugom delu prvog kruga)
3. Comi_PG - 5 glasova (2 glasa su od ljudi koji su se takmičili u drugom delu prvog kruga)
4. M70 - bez glasova
А да није тролололо? :)
изгледа да мислим да је набадање људи ножем погрешно. нисам то знала досад. :))
Što si nabadala, nabadala si!
Hahahah Enemi VIDO IZNEVEROVAO!! Juseine što brišeš postove decxko.
ja se neću takmičiti u sledećem kolu. Usainova definicija je najbolja u našoj grupi i realno je trebala da bude prva.
Ne, nije trol cornelije. Mixinho619 je moj nalog koji sam napravio još pre Bolta.
Мени је ипак Шарло утисак недеље. лолололо
јој, пијем црну кахву, нећу заспат до 5. како сте ви?
Ко о чему, баба о уштипцима! :)
Lako je Šarlu kad mu Nikovski i ja pišemo definicije za takmičenje...
Dosta je bilo priče o glasanju za sebe. Pa i naši političari glasaju za sebe na izborima. Osim Čede. On crta po listićima. Provereno.
Ozbiljno, zajebite tu diskusiju.
ŠARLO POKIDAO!
Да нађемо неког социолога који ће да напише есеј о компетитивности људи са обећањем виртуелних повластица у интернет окружењу?
Лоло, ништа те не контам? Мени је много готивније да причамо о томе него о овом негативном случају, о њему кењамо већ 5 страна.
ONI GLASAJU SA ORIGINALA!
E Agi, a baš se dogovarali Deki i ja ko će da te pita ko je glasao za sebe lololol.
LAŽEŠ BRUCE, KRVAVI TI ZUBI!!!
По систему,.. Која год да је тема у питању ти моташ једну те исту. Израз настао на просторима Далмације, баба ми стално то говори... Да не дужим.. :)