KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. ispade u foto finišu :)

2. ShoNNe007
    Јесам ли ја то оштећен, или су ми са неким разлогом скинута два гласа..? :-/

Апелујем да се ово испита. Не знам каква је ситуација с гласовима, ал' ако је човјек био бољи, неправедно је да ја учетвујем на његовом мјесту.

3. Da, Šone zaista ima 18 glasova. Proveriću sada tvoje, pa javljam šta ćemo.

4. Obojica ste na 18. E sada je bitno ko je glasao. Dajte malo vremena :)

5. evo zapisnika ukradenog sa stola delegata
    10 glasova za Arlovskog: ManUtdOwn18, MileBubreg, Milos-88, Advokado, deky_aod, Ajvar na 'leba, sedplas, ninka_92, SamjuelElDzekson, Kajtezzz
    10 mojih: Facafacaa, ShoNNe007, bata gugi, Sejo_govedo, Kinez11, Skroz O'tkačen, GLIGORIJE VULE, Ненин, Billy Sharp, BezDeranjaMolim
    --------------------------
    Talmicarski za Arlovskog: ManUtdOwn18, deky_aod, Ajvar na 'leba, SamjuelElDzekson
    Takm za mene: Facafacaa, ShoNNe007, bata gugi, , Ненин, BezDeranjaMolim

hejsel se nadvija nad domace prvenstvo ! ce izginemo!

6. da bačim i ja pogled na one rezultate prvog kola, totalno ste mi sumnjivi sad.

7. Ja neću ništa reći, hahaha. :D

8. мене фали један глас!

9. kaizen ušo u URS
    Dinkiću, vrati glasove i po iljadu evra lolo

10. Dalje ipak ide Šone. Broj glasova je isti, s tim da je za Šoneta glasalo osam takmičara iz 2. kruga, za Facu šestorica.

Izvinjavamo se obojici.

Glasovi na zvaničnoj temi su sada ispravno upisani.

EDIT:

Ispravljeni su i parovi trećeg kola.

http://vukajlija.com/forum/teme/52671-krateziranje-treci-krug-podela-izraza-za-duele?strana=1#post_2393948

11. Diskretni, sprdaš se, ili da brojimo ponovo i za vas dvojicu?

12. Otac Gavrentije
    мене фали један глас!

!

13. ne zajebavam se, okačio sam glasove

što se mene tiče nek ide čovek dalje,isti broj bodova, on veći skor, al oću dokažem, sin mi ide po kući i priča sestrama: Ćale ispušio
    Pa da mu jebem mamu ;D

14. Одлично, ионако полажем магистарски у понедељак па је ред да се градиво боље утврди. Шонету честитке.

15. Proveriću sve gde je gusto.

16. Pa da mu jebem mamu ;D

Aj što si ispušio to ni po jada, ali što lažeš dete :)

17. Aj što si ispušio to ni po jada, ali što lažeš dete :)

;DDDDDD

molim da autor koga sam citirao ne projektuje svoja iskustva na moju malenkost (pu, priznadoh i dimenzije ;))

18. Одлично, ионако полажем магистарски у понедељак па је ред да се градиво боље утврди. Шонету честитке.

prijavio neki kratež?

19. ja decu ne lažem, shodno tome im i ne psujem majku :)