U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Овоематрикс. о.О
najbolje volim kad odete da spavate, a onda cika Mile slobodno jezdi sajtom dok mu kroz kosijanu prolaze kurci ane ivanovic i corci iz krateza... dok andjeli spavaju...
Bata Mile, nemo me zabrinjavas sa ti kurci...;)
sve ti je to figurativno komso, znamo da je Anci jos uvek djana.
loše se jebe ana
al zato flauta za 5...
ау....
eh, dok anđeli spavaju...
Пошао си стопама панинара и резервоирдога, млађани брусе! Не бих се никад надао саморекламирању од тебе! Издо си ђерекарце!
ja sam to prvi počeo ovde :)
Разочаран сам, али дедер, млад си, има времена!
Само да додам да ако буде срање, ја навијам за вејврајдера, јер је по мом скромном мишљењу међу топ 3 аутора вукајлије, одмах иза мене и едис23
свако добро вама и вашој породици
phi, Šone007 je najjači, on i Nenin, treba biti kadar stati pred međeda i podijeliti megdan :)
Vi se još svađate na ovoj temi.
Imam konstruktivan predlog za sledeći turnir. Ukinuti temu "diskusije" lolo
odbija se! kako ja onda da napusavam serplasa a da ne popijem ban?
Bruce, napiši nešto što ne valja da ne mogu da glasam za tebe. A u pm, izlupah ti pluseva više nego Straji i Kurajberu. :)
Није да се хвалим али.. лоло
Ја мислим да са Брусу откад је поново почео да пише, од 104 дефке, на 103 дао плус..
А курајберу мислим да никад нисам дао минус лоло
стварно? прекул си :)
Уђи слободно...
шта зезате вас двоје међеда дечка? мрште
А курајберу мислим да никад нисам дао минус лоло
Jebote kakav neverovatan podatak, mnogo mi je drago Bolte što si ga podelio sa nama. Ostavi nam pertle samo, da možemo da te izvučemo posle.