KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. gvožđe se kuje dok je vruće :)

2. bio je red da ispadnem vise, sramota da prolazim na guzove stalno lolo

3. Zabiberio brzopotezno.
    Eh, dodjavola, nisam bila pri kompu, propustih treci krug glasanja.

4. Uuuu, ovo će biti veoma zanimljivo! Jedva čekam! :)

5. puno sreće želim učesnicima!

6. de bo, zyclon, ne zajebavaj, takmičenja kidaju, tebi svaka čast što si malo pokrenuo masu da čita i da radi nešto, a ovih koji gunđaju je uvijek bilo i uvijek će biti.
    radujemo se sljedećem!

7. pokrenuo masu da čita

Delimično samo mogu da se složim, jer su bile čitane defke, al sa takmičenja... Meni ove ostale opet ne prelaze preko 20 (ukupan skor)... jbg...

8. Ај ће да видимо шта буде, честитке противнику, срећно у четвртфиналу.

9. vejvrajderu, koji je ovo put da se na forumu žališ na slabu čitanost svojih defki?
    nadam se da si svjestan da će te 80% poslije takvih ispada žestoko izminusirati

10. Neka će... Makar znam da nisam uzalud pisao, da neko je pročitao, a ako sam loše napisao, nek cepaju minuse...

11. vejvrajderu, koji je ovo put da se na forumu žališ na slabu čitanost svojih defki?

Vidro, čovek jednostavno piše genijalne definicije. Normalno je da ga nervira to što mu defka prođe poprilično neopaženo, odnosno dobije malen broj pluseva...
    PRAVDA ZA VEJVRAJDERA!!!!12

12. kontam da si dovoljno dugo na sajtu da shvatiš da se to jednostavno ne radi, jer izaziva samo negativnu povratnu reakciju.

13. Ti me dečko poštedi... Ti si pokazao jasnu netrpeljivost prema meni, iako ti ništa uradio nisam! O tome svedoče preteći PVT u kome si mi svašta pisao, a ništa, slovima N I Š T A ti nisam uradio... pozdrav

14. preteći PVT u kome si mi svašta pisao

Zašto klevećeš, dupeuvlakaču jedan?

15. Šta je? Već si zaboravio? Ili si tolika pička da priznaš?

16. Okači print tog famoznog PVT-a gde ti ja pretim i gde sam ti svašta pričao!
    Opasno transferišeš, dechko!

17. Ахахаха ладно претећи пвт.

18. Што сте цигани толики?

19. Saću vas izlajkujem obojicu, jebo vas taj plus i gomna i sunce i kud ne ukide Kajzen te pluseve i minuse kad ste cigani toliki i aukurac!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.