U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hehehehe, dobar si. Ne znam što se izvinjavaš kad nisi odgovoran. Ja nisam rekao da su loše, al ostalo je svega 8(najboljih 8 onako kako smo mi ocenjivali), pa sam očekivao neki BUM... A drugo, tvoja je odskočila od ostalih, makar po meni jer me je pogodila realnost, nešto sa čim se svakodnevno srećem... Jedino, ja bih ipak stavio onde zarez, al nema veze... :))
Koja je esencija blama ovaj Wejv.
eho?
oće to kad je prazna glava.
Što se tiče kruga koji je trenutno u toku, na sve do sada napisane definicije nisam dao više od 2 plusa. Da li je do izraza ili nečega drugog, ali prethodni krug je bio za nekoliko klasa bolji. Stoga, najverovatnije ni neću glasati.
Koja je esencija blama ovaj Wejv.
Šta je bilo, decxo!? Jel ti krivo što si ga ispušio u prethodnom krugu, tačnije i u krugu pre prethodnog, al si prošao zato što si podbadao Diskretnog nisko?
Pokrij se ušima, i ne javljaj se na sajtu, kad ne umeš da podneseš poraz i čestitaš boljem.
mojne svađe, mojne svađe
saću zaključam temu
Op, dvostruki transfer, trostruki, četvo... KkKkkkoomboooo!
Arlovski već godinama pada u prvoj rundi.
Ljolj
Прва група, Шарло за нијансу више по мом укусу, мало је прецизнији био, такве дефке више волим.
Друга група, обојица сте фејловали, само је мојне мало мање.
Трећа иста прича.
Четврта, Дилан Дог врло добар, Триша је имао у претходним круговима добре, контам да се мало испуцао.
Не кажем да бих ја био бољи, само 'вако анализирам (да не кажем серем) са стране.
enemy zatvorio temu :)
izgleda da je kratezima konacno odzvonilo, Lukse zasuci tastaturu :)
edit: enemy izanaliziro zadnje kolo po PS-u, usput, najvise doprinosi ovoj temi.
Meni su Šarlo i Dilan Dog najveće iznenađenje na ovom takmičenju.
Šarlo i nije iznenadio kvalitetom, mada mu svaka čast na konstantnosti. Dilan Dog je pokidao za sad. Biće zanimljiva završnica.
ovde sam ja sam sebe najviše iznenadio, imam nekoliko dobrih krateža, ali je i ćoravom jasno da to nije moj primarni izraz - jednostavno mi je lepo da se igram pa se trudim da što duže ostanem...
Jes' majku mu. Ovako sam iznenadio i '98. u trećem razredu kad sam bio drugi na takmičenju iz likovnog :))
Odlično takmičenje, puno kvalitetnih definicija, svaka čast i takmičarima i organizatorima.
Хахахахаха, не верујем... Сад си ме подсетио на тај осећај кад дођеш у школу и видиш свог Светог Саву на паноу. Мој први одабрани постер. <3
brate, kako moze neko da se iznenadi kvalitetom Sarlovih definicija, nije mi jasno.