Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja priznajem da me je Šarlo iznanadio, mada, ako ćemo iskreno, nisam ga mnogo ni čitao. Do sad sam mislio da rank duguje sugrađanskim vezama, ali ipak sam preterao. Imao je 2 vrhunske definicije na turniru.
Meni smrad od nastavnika nije htio da zalijepi vitraž u školskom holu. Cijelom razredu zalijepio. Posle sam mu na prozoru od kuće vidio vitraž mog leptira i još par njih. Ćerka mu posle išla u razred sa mnom, najveću sisu u razredu imala. Nikad mu nisam oprostio :(
A njoj?
Zagrlio sam je za matursko i pjevao '' Jer ja te volim Milice''. Onda joj došao momak, koji je bio DJ i odveo je a mene prijateljski potapšao po ramenu. Inače je išao u razred sa mojim starijim bratom. Doduše ja se ne sjećam toga, pričali su mi sjutradan.
Курва...
Dobro si sisu upamtio...
A šta ću kad su bile velike :)
Đe li su te žene sad, moram konsultovati fejzbuk :D
Koja je esencija blama ovaj Wejv.
AHAHAHAHAHAHhahahahahashdsahs upišao sam se...
Heba i igara!
Rezultati četvrtfinala:
http://vukajlija.com/forum/teme/52771-krateziranje-cetvrtfinale-tema-za-glasanje?strana=3#post_2398232
Polufinalni parovi i izrazi koje treba da definišu:
http://vukajlija.com/forum/teme/52794-krateziranje-polufinale-podela-izraza?strana=1#post_2398239
i meni uvali Šarla, pa znaš li ti čoveče kojim se poslom on bavi ovde u mom selu, najebaću...
prošlo 28 minuta od podele tema, a Bruce još nije lansirao svoj kratež!
nevera ;D
Srećno bratijo ;)
aj ti lansiraj bilo šta na onu temu, deset dana su smišljali koliko kurčinu da mi uvale, evo već pola sata mi slika Slavice Đukić Dejanović titra pred monitorom u 3D...
neko na LSD, Bruce na SĐD lolaivo.
edit: podelite, ti dom, šarlo zdravlje ;D
Апелујем на поновно пребројавање. Нешто ми ту смрди... :)))
Шалим се, заиста сам задовољан, до душе нисам очекивао толику размеру у гласовима ал ајд, шта је ту је... Честитке! :)
evo gotova, jebemti temu...
Još jednom čestitam mom suparniku u četvrtfinalu, čovek bez odabrane, ima samo jednu defku dnevno na raspolaganju, ali je junački izašao na megdan i napisao dobru definiciju. Osećam se počastvovanim. Bez smajlija, nemoj da bi neko pomislio da se zajebavam.
Може гласање раније да почне, ако аутори раније заврше дефинисање?
Može, enemi, nije frka. Ako završe večeras, večeras će biti otvorena tema za glasanje.
samo Šarla čekamo